![]() |
|
307 ön takım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2014 Saat 11:43 |
arkadaşlar benım aracımda da vardı ufacık bır tasın uzerınden gecınce acayıp bır vuruntu yapıyordu tamırcıme goturdum z rodlarda sorun yon yok direksıyon kutusunda var dedı bursada nın en ıyı ustasına dıreksıyoncuya goturdum 300 tl ye yaptırdım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı ses yeni yeni bendede başladı... Biraz hızlıca su birikintisinden geçtim ses gitti... Demek ki esneyen parçalarla alakalı bu ses... En yakın zamanda sanayide baktırıp deneyimlerimi paylaşırım... :)
|
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Aynı sıkıntı bende de var. bende 16 lastik var o sürter dediler saçma geldi amörtisörlere baktırmadım ondan olabilir dediler. z rotları değiştirdim o sesi biraz kestim ama yine var bu sefer daha tok bi ses var rahatsız etmiyo şuan müzik açınca duymuyorum bile 1 senedir öyle
![]() |
|
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
|
netweb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
arkadaşlar kasislerden geçerken ön lastkler kasise değer değmez ön taraftan kapı gıcırtısı gibi ses geliyor bu nedendir sizce amörtisör olabilir mi arka lastiklerde bu sorun olmuyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |