|
206 XR OTOMATİK |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2008 Saat 13:00 |
caner kaya akıllımısın sen gerimi?
Kardeş senin Kode problemin olabilir elektronik bir sorun bu, anahtar kodunu okumuyor ve stob ediyor çok alakasız bir arıza aslında, mekanik olucanı sanmıyorum araç çalışırken sorunsuz çalışıyor çekişte sorunsuz gidiyosa ve stop edincede tekrar çalışması biraz zaman alıyosa kod okumuyor olabilir, stop etmeden önce ekranda sana ısı işaretini gösterip ondan sonra stop ediyosa Kod sorunu vardır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım temızle gaz alıştırması yap sorun kalmaz |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motor arıza lambası yanmıyorsa sorun mekaniktir...
Arkadaşın bahsettiginden anladıgım kadarı ile yanmıyor ve servise gitmiş serviste bulamamıs.
Tek tek sökülecek ilgili parcalar kontrol edilecek.Ya rölanti regülatörü,yada bi valfe vardı onun yanında o parça gibi
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Servste arızası çıkar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rolantıden oldugunu tahmın etmıyorum kanımca beyınle alakalı ama makınaya baglanması lazım servısde...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim Önce PeugeotTurkey Ailesi'ne hoşgeldin. İnşallah Akıl ve Fikir birliği ile senin sorununu cözeceğiz.
Problem; Araç ısınınca stop ediyor.
Basınç sensörü değişiyor,Beyine bakılıyor sağlam,Bobin sağlam.
Şimdi sana ilk sorum motor arıza lamban yanıyormu? Yanmıyorsa mekanik bir problemdir.
Benzin pompasını,Rölanti Regülatörünü,kontrol ettir.Ama tahminin rölanti'dendir.
Olmadı Eğer Çözülmedi.Altuniza'de Açı'ya götürürüz gönül rahatlı ile problemin hallolur.A'dan Z'ye baktırırız araca.
Benim 106'da olmustu aynı olay 3 sene önce.Rölanti motoru değişinti diye hatırlıyorum.Birde rölanti'nin yanında ufak bir parça değişmişti adını hatırlayamıyorum şimdi.Ama esas sorun rölantiydi.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar 206 xr OTOMATİK BİR ARACIM VAR ARAÇ YOLDA GİDERKEN YARIM SAAT GEÇTİKTEN SONRA STOP ETMEYE BAŞLIYOR ANCAK SOĞUYUNCA NORMALE DÖNÜYOR .ÖLÇÜMLERDE BASINÇ SENSÖR ARIZASI VERİYOR FAKAT 4 DEFA DEĞİŞMESİNE RAĞMEN STOP ETMEYİ ÖNLEYEMEDİK BEYİN DEDİLER HİÇ BİR BEYİNCİ ARIZADA BULAMADI BOBİN DEDİLER ONUDA DEĞİŞTİRDİK 2 DEFA AKLINIZA GELEBİLECEK HER ŞEYİ YAPTIK BU TÜR BİR ARIZADA BAŞKA NE YAPILABİLİNİR .TŞK EDERİM
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |