|
Atiker Enjektör Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
popeyes
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2014 Saat 17:13 |
ustadım sisteme yapılışını yüklesen bizde faydalanırız.
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
atakan_kar
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı atakan_kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde arabam da bir arıza meydana geldi. Sıralı sistem atiker lpg takılı 307 aracım var. Kendim çözemeyince ustaya götürdüm lpg ile ilgili
dediler. Ordan da lpg ustasına götürdüm. Aracımda ki tekleme ve düzensiz çalışmanın sebebinin Atiker enjektörün 3. gözünün bozulduğunu söyledi. Değişmesi gerekli olduğunu söyledi. Ben bozuk olanı değiş dedim adam o şekil olmaz randıman alamazsın dedi. Benden pazarlık dahil 220 tl ye kadar düştü. Yanımda o kadar para olmayınca yarın gelirim deyip salladım :) . Akşam evde internetten enjektör fiyatlarını araştırıyordum. www.sivasotogaz.com diye bir internet sitesine rastladım. 4 lü sıfır atiker enjektör kargo + kdv dahil 125 tl ye 3 gün sorunsuz teslim aldım. üstüne bir de Bir büyük Bir de küçük atiker filitre gönderdiler. Neyse Az biraz anlarım bir de komşum var sağolsun beraber uğraştık taktık enjektörü. bana 125 tl ye mal oldu gayet de memnunum. Üstelik filitre değişim bedeli de ödemedim. Geçen sene bir de ona 40 tl vermiştim. Eğer eliniz anahtar tutuyorsa boşuna o kadar para vermenize gerek yok. Neyse arkadaşlar hayırlı günler. Google a sivas otogaz yazınca geliyor.
|
|
atakan
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |