![]() |
|
acilll yardım karaduman problemi cozulemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2014 Saat 06:29 |
Usta egryi iptal edince hizlanmada cekisde bi fark oldumu usta alt devirlerde bi degisim oldumu
|
|
![]() |
|
207 arda ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karaduman sorunu çözüldü egr iptal duman sıfır arkadaşlar. ...:)
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjeltörlerin sağlam olduğundan eminseniz eğer egr ye bakılması gerek hava akışmetresiyle alakası yok
|
|
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracının beyninde orjinal yazılım dışında performans yazılımı chip tuning olabilir. benim başımada aynı olay geldi. ne yaptıysam duman olayını çözemedim. bilgisayara bağlayıp orjinal en güncel yazılımını atsın ustanız.
Düzenleyen samet2461 - 24 Kasım 2014 Saat 00:13 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Akismetre fisi cekildiginde performans artar ayrıca karaduman yogun bicimde atar arac
akismetrende problem olsa 3000 deviri gecmez aracin turbo hortumlarinda problem olabilir turbo hortumlari saglamsa egr ye baktirmak lazım |
|
![]() |
|
207 arda ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Herkese iyi akşamlar araniza yeni katıldım...
207 1.4 hdi aracında karaduman sıkıntısı var ve hiç bir usta net bişey söylemiyor. Aracımin Enjektör leri 4 kez temizlendi kayalık Konvektör temizlendi...egzozcuya gösterildi. ..turbo kontrol edildi motor bakımı yapildi..orasını burasını değiştirip duruyorlar..ama çözemediler. ...dün Aracın akismetre fisini çıkardım sorun çözüldü ama performans düştü ve yakıt çoğaldı....akismetre arizali mi acaba..fisi cektikten bir sure sonra isik yaniyor takınca sönüyor (ariza lambasi) yoksa bende yanılıyormuyum. ..yardim larınızi bekliyorum..... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |