![]() |
|
tüm peugeot modelleri için uyumlu hız sabitleyici |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2014 Saat 03:03 |
|
Arkadaslar konuyu kirletmemek adina actigim basliktan yazsaniz ben de tek tek yardimci olsam ?
Baslik icin tiklayin, Düzenleyen Alicilik - 18 Kasım 2014 Saat 03:04 |
||
![]() |
||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ali bey müsait olunca bana da cevap yazabilirseniz çok memnun olurum.
yukarda sorumu sormuştum tekrar yazayım şimdiden teşekkürler bende de 2004 307 xt var benzinli. benim araca da uyar sanırım. uyar diyosanız ne kadar sürede takılabiliyor. bana maliyeti ne olur. o taraflara gelince düşünebilirim.nadir de olsa geliyorum ama ali bey.
|
||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
||
![]() |
||
CeRRaH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ustam öncelikle meşgul ettiğim için özür dilerim.. 2005 model 206xt 1,4 16V 90beygir benzinli aracım var... Bir iki sorum olacaktı.. 1. Bu kolu teyibin kumandasının yerinemi takıyorsunuz? Eğer öyleyse teyip kumandası iptalmi Olmuş oluyor?? 2. Bu kolu alsak Bursada Taktırabileceğimiz bir usta varmıdır? 3. Bu kol dışında yüklenecek olan programın ücreti ne oluyor.. tekrardan meşgul ettiğim için özür dilerim.. iyi satışlar..
|
||
2005 206 XT 1.4 16V 90 Beygir Sanruff.. Maviii
|
||
![]() |
||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
alicilik benim arac listede gorunmuyor acaba olmuyormu benim araca 2006 1.4 comfort 16walf90 hp...
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Montaj konusunda bilgiler icin lutfen asagiya tiklayiniz
Peugeot ve Hız Sabitleme Düzenleyen Alicilik - 14 Kasım 2014 Saat 18:55 |
||
![]() |
||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
|
bende de 2004 307 xt var benzinli. benim araca da uyar sanırım. uyar diyosanız ne kadar sürede takılabiliyor. bana maliyeti ne olur. o taraflara gelince düşünebilirim.nadir de olsa geliyorum ama ali bey.
|
||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
||
![]() |
||
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
|
Ali arkadaşımız Ankara da
|
||
![]() |
||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
siz nerdesiniz aracim 307 bu arada
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
|
Burda olsaniz denerdik kesin bisi diyemiyorum. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
benim aracim 2006 model 1.4 90 hp aracima uyarmi.bu kol
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
|
Abi güle güle kullan keyifle kullanmana sevindim.İnanır mısın bende de var ama İstanbul'da ancak deneme imkanım oldu uzun yola çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum Düzenleyen Alicilik - 14 Kasım 2014 Saat 15:04 |
||
![]() |
||
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|
.
Benim 2005 1.6 110 hp look 307 aracima aldim can arkadasimizdan kolu takilacak yeri usta kesti yeri hazir zaten takti direksiyon altindaki plastigi yerine takti pc'ye baglayarak cruze control ozelligini aktif etti sorunsuzca kullaniyorum Teşekkur ederim kendisine ve Alicilik arkadasima onunda telefonla yardimi oldu sagolsun.. Limit ozelligide var kolun ama onu acinca sabitleme calismiyor yani onemli olan hiz sabitlemek? O yuzden limit ozelligi aktif degil tekrar aklinda soru isareti olan arkadaslara tavsiyemdir sehir ici bile kullandiriyor kendini meret :)) 7240 km oldu aracimi alali yol bilgisayarimi ilk sifirlamistim suan ortalama 7.2/100km benzinli aracim yakitada faydasini gordum..!! Düzenleyen Alicilik - 14 Kasım 2014 Saat 15:03 |
||
16 U 1987
|
||
![]() |
||
alper barış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper barış
|
ben bu kolu alsam. ustama bir denetsem aracımda çalışıp çalışmayacağını görsek. aracımda hız sabitleme olursa hemen alırım ama olmazsa parayı göndermem. sana uyar mı hocam ? saygılar.
|
||
GEREK YOK
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
|
Ben takmıyorum yalnız elime 3 tane kol geçicek yalnızca burdan ihtiyacı olanlara göndereceğim.206 araçlara da uyuyor evet.
|
||
![]() |
||
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
kardeşim 2008 model , 1,4 fever otomatik vites 206 normal var bende. Uyarmı? takabilirmisin?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
|
Benzinli olana sattım tanıtmadan sonra kullanmaya başladı sizin araca da olacaktır.Limitleme çalışmaz sadece o da zaten birçoğunda çalışmıyor.
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
benim araca olur mu bu. 307 XT 1.6 dizel 2004 model. fren müşürü 2 kablo ?
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
|
Emin olun uydurma birşey olsaydı ne ben nede 9 yaşından beri otomobillere ömrünü vermiş 45 senedir ustalık yapan babam canımı tehlikeye atmama izin vermezdi... |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Açıklama için teşekkürler... İşte bu... İnşallah bende bir gün sahip olurum :)
|
||
![]() |
||
|
Abi o taraflara yolum dusmuyorda dusecek olursa haberlesirirz.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |