|
Ön cam ısıtmayı açınca fitillerden gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Utkucoskunn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkucoskunn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2014 Saat 00:17 |
Ayrıca bu ses ve sirkülasyon kapılardan herhangi birini açtığımda otomatik olarak duruyır
|
|
Utkucoskunn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkucoskunn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar, çok ilginç bir sorunum var. Aracım 2014 model 3008 allure. Aracımda buğulanmayı gidermek için klimayı ön cama verdiğimde, araç seyir halinde veya duruken farketmiyor, araçtan bir ıslık sesi geliyor. Sesin nereden geldiğini anlmak için kontrol ettiğimde, sesin fitillerin içinden geldiğini farkettim. Sıcak havayı ön cama verdiğimde, fitillerin içinde hava sirkülasyonu oluyor ve ses yapıyor. Fitillere bastırdığımda içinde hava dolaştığını çok rahat anlayabiliyorum. Klimayı normal açınca hiçbir sıkıntı yok sadece ön cama verdiğimde oluyor. Lütfen yardım edin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |