![]() |
|
307 Sw |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2014 Saat 13:05 |
ben pazarlığını bile yaptım yazın, 30bintlden aşağı 1 kuruş inmedi. çok uzun süredir ilanda. ve bunu almadım.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
egeliden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim .Bu araçtan vazgeçtim.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ben bu aracı iyi hatırlıyorum şuanki aracımı almadan önce yaklaşık 1.5 yıl evvel bu ilan yine vardı hatta 2 ayrı kişi üzerine ilanlardı bir tanesi yabancı bi adam ismi diğeride buydu yanılmıyorsam bu kadar özellik bulunduran ve orjinal olduğu söylenen aracın satılmaması biraz düşündürücü ayrıca kaportadaki çizik sürtmeler rahatsız edici orjinalliği bozulmaması tamam da ben orjinalliği bozulmasın diye her yeri çizik ezik araca binmezdim alırsan komple boyatmayı göze almalısın
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
direksiyon görüntüsü ve motor gücü arttırılmış yazısından sonra almanı tavsiye edemem. dizel araçlar yazılımla hp alır ama sonra atacağı siyah dumanında önüne geçemezsin
|
|
![]() |
|
egeliden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |