![]() |
|
206 xs yolcu koltuğu Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2014 Saat 03:18 |
Benim arkadasda fiesta st var onunda surucu koltugu yatmiyo oteki tarafi kullniyoz hic sorun olmuyo
|
|
![]() |
|
ozmecan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba ankaradan foruma yeni katıldım.
2003 model 206 xs aracım var; Sorunum ise yolcu koltuğu öne doğru yatmıyor arka kısıma doğru problem yok. Döşemeciye gittim fakat bu kapalı mekanizma buna müdahale edemeyiz dedi. Servis bakımları için geçen hafta sonu abc plaza ya gittim orada sadece iskeleti için 1095TL ücret istediler. Çıkma bakıyorum piyasada hiç 206 xs tek kapı hurda yok. Deli olacağım sizin başınıza böyle bir sorun geldimi geldi ise sorunu nasıl çözdünüz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkürederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |