![]() |
|
Bir Kazada Benden |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 Saat 23:19 |
Geçmiş olsun tutanağı tutun karşı tarafın sıgortası hasarınızı karşılar anlaşırsanız tutanakları ışleme sokmazsınız yırtıp atarsınız baktınız anlaşıcak gıbı değilsiniz aracınızı servısınıze çekın bundan sonra şahıslada ışınız yok sıgorta ne gerekıyorsa karşılıcaktır bu tarz olursa hem tramere kaydınız açılır hemde 1 ay gıbı uzun bır sure bekleyebılırsınız aracın onarımı harıcınde o yuzden hasar kuçukse bende karşı tarafla anlaşma yoluna gidip elden halledin derim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmis olsun, istanbul gibi trafik cehennemi bir sehirde yasıyoruz gayet normal birsey, hergun piyango gibi geziyoruz yollarda Allah yardımcımız olsun.
carpan kisi musaitse bulusup sanayiye ugrayıverin, bir kac ustaya gosterip, fiyat alın, ortak bir fiyatta aranızda anlasın. ister size öder ister ustaya. cana gelmesin. cok gecmis olsun tekrar. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Gecmiş olsun aynen anlasın sigortayı bozmak istemez heralde
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Geçmiş olsun. Hasarınız büyük değil. Bence bir ustaya götürüp arkadaş cebinden karşılaması onun açısından daha iyi. Tahminimce 150tl den fazla masraf çıkmaz. Ve büyük ihtimalle karşı taraf size bunu teklif edecektir.
|
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Köprü trafiğinde adım adım giderken arkadaki 91 model opel geldi vurdu. Telefon numaralarımız verdik bir kaç fotoğraf çekildik ve ilk kez başıma geldiği için açıkçası panik halinde fazlada birşey yapamadım. Hasar olarak tamponda küçük bir yırtılma ve çeki demiri kapağı kırıldı malesef. Nasıl bir yol izlemeliyim. Kasko sigorta aramalımıyım yardımlarınızı bekliyorum
Düzenleyen Sertan - 15 Ekim 2014 Saat 19:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |