|   | 
 | 
| Devir Yükselmesi | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | ||
| tolga.onal   2. Vites     Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı tolga.onal Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Devir Yükselmesi Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2014 Saat 15:17 | |
| 
   bi fikirdi sadece :) çünkü yıllar önce bir taksiye binmiştim adam frene basınca abuk subuk sesler geliyodu araba durmuyordu sordugumda ise lastik jantı tutmuyor ondan böyle demişti acaba dedim buda öyle bişeymidir :)) teşekkür ederim değerli yorumlarınız için peki bu şekilde kullanmaya devam etsem sorun çıkar mı gaza sonuna kadar basmayınca problem olmuyor normal kullanımda sıkıntı yaşamıyorum baskı balata maliyetli bişey sanırım 
    | ||
|  | ||
|  | ||
| okan77   2. Vites     Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2014 Saat 13:11 | |
| 
 hız ve devir aynı oranda yükselmiyorsa :)  arkadaşa katılıyorum :) Lastik içinde jant boşa dönmez yani.. | ||
|  | ||
| muro_60   2. Vites     Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2014 Saat 09:24 | |
| 
 | ||
| 
     peugeot 307 xt premium
     | ||
|  | ||
| tolga.onal   2. Vites     Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı tolga.onal Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2014 Saat 22:32 | |
| 
   ibre yavaş yavaş yükseliyor yukarı doğru 120 deyken son gaz basınca bi 4-5 saniye sonra 140-150 olunca normal devrine geri dönüyor.  Bende balatalardan diye biliyorum ama 2 senedir aynı düzende debriyajın kavraması yukarda veya aşağıda kavramıyor veya titreme bağırma falan hiç bişey yok normal kullanımda.. Acaba diyorum jant boşa dönüyor olabilir mi lastiğin içinde böyle bişey mümkün mü 
    | ||
|  | ||
|  | ||
| muro_60   2. Vites     Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2014 Saat 18:43 | |
| 
   peki 6000 devirdeyken km kacı gösteriyor?
    | ||
| 
     peugeot 307 xt premium
     | ||
|  | ||
| Barut   4. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2014 Saat 09:58 | |
| 
   Baskı balata kaçırıyor büyük ihtimalle. 
    | ||
| 
     206 1.6 Quicksilver 206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline | ||
|  | ||
| captain_b5   1. Vites   Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı captain_b5 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2014 Saat 09:04 | |
| 
   Debriyajda sorun yok demişsin ama anlattığına bakılırsa debriyaj kaçırıyor.
    | ||
| 
     2004-X-Line 1.4HDi
     | ||
|  | ||
| tolga.onal   2. Vites     Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı tolga.onal Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 20:14 | |
| 
   Yok mu bir fikri olan :) 
    | ||
|  | ||
|  | ||
| tolga.onal   2. Vites     Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı tolga.onal Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 14:25 | |
| 
   Bayramda Konya'ya gittim memlekete 1768 km yol yaptım toplamda 360 tl ye 1768 km 0,203 kuruş yaptı gayet memnun etti bunuda söyleyeyim. Sorunuma gelince; 120-130 la gidiyorum 5. viteste ani bi hızlanmak gerekince gaza sonuna kadar basınca devir 4 bindeyken birden 6-6buçuk falan oluyo araba bağırmaya başlıyor hızlanıyor mu evet hızlanıyor hatta daha iyi hızlanıyor öyle olunca ama daha önceden böyle değildi debriyajda falan herhangi bir sıkıntı yok geçen hafta 17 inç jant taktırdım 225/45/17 de lastik taktırdım acaba bunlarla ilgili mi diye düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.
    | ||
|  | ||
|  | ||
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||