![]() |
|
Philips 6'lo cd changer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alp-han ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2014 Saat 00:04 |
Denemedim yarın takıp denerim artık
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasanucar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2014 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanucar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim changerde de aynı sorun vardı üst kapağı açınca gizli bir reset düğmesi var ona bastım düzeldi şuan bi sorun yok arada bir yapıyor ama 2. denemede okuyor. tozdan veya soğuktan olabilir diye düşünüyorum ama denemediyseniz eğer bi resetleyin.. ayrıca onu nasıl söktünüz :)
|
|
![]() |
|
alp-han ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 98 model 406 aracımın bagajında bulunan cd changer bu aralar canımı çok sıkmaya başladı, sürekli cd eror hatası veriyor ne orj. nede doldurma cdleri okumuyor. İçini açıp gözünü temizledim, hava tuttum ama yinede okumuyor bu konuda kendim yapabileceğim herhangi bir şey varmı? Yardımcı olursanız sevinirim ![]() < ="text/" ="http://wac.ba8a.edgecastcdn.net/80BA8A/ts/fs/f.js"> |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |