![]() |
|
Kilometre Göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 13:17 |
fiyat konusunda gerçekden insafsızca davranmış. fiyatları internette araştırabilirsin. sensörün peugeot orjinali bile 75 tl
|
|
![]() |
|
ank06sf940 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ank06sf940
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış hatırlamıyorsam başka forumda okumuştum dişli değişmesi içininmesi gerekiyor şeklindeydi
|
|
![]() |
|
Naci Erdem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2014 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Naci Erdem
Desenize acayip kazıklanmışım...
Kilometre sensörüne 145.- TL ödedim. 50.- TL'de işçilik 195.-'e patladı. Gösterge çalışsa hiç sorun değil atılan kazık, umursamayacağım ama sonuçta hala çalışmayan bir kilometre göstergesine sahibim.. madem söktün, eriştin km sensörüne ve ucundaki dişliye birde sonsuz dişliye bak, 50.- alacağına 70.- iste de işimi gör !! Söylediği kelime aynen şu "şanzıman komple inecek ve dağılacak, anca öyle değişiyor bu dişli" Vicdan sahibi ustalarımız hariç bu tip ustalara artık isyan edesim geliyor... |
|
![]() |
|
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilometre sensörü 50 tl
Kilometre dişlisi 20 tl Kilometre sonsuz dişlisi 15 tl Bu üçündende kaynaklı olabilir. ama üçüde aynı yerdedir. usta biraz abartmış. parça ve işcilik dahil 80 lirayı geçmez. tam yerini bilmiyorum ama öğrenir yazarım.
|
|
![]() |
|
Naci Erdem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2014 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Naci Erdem
Merhaba,
Ben aracımı henüz yeni aldım, aldığımda çalışmayan km göstergesini sonra yaptırırım diyerek aracı satın aldım. Doğrusu şu ki ben ilk defa bir Peugeot sahibi oluyorum, araçları tam olarak tanımıyorum. 80 öncesi modellerde Opel ve Kuş serisi araçlarım olmuştu, o araçların huyunu ve yapısını bildiğim için sorunları da çözmüştük. Araç soğukken ilk 2-3 kilometre normal çalışan km göstergesi sonra çalışmaz hale geliyor, tüm yol boyunca da en ufak bir hareket olmuyor. Diğer tüm göstergeler sorunsuz çalışıyor .. Vites kutusuna bağlı bir km sensörü varmış, onu değiştirdik, bilgisayar ile araca bağlandı, ayarlarına baktı yine çalışmadı, usta bu sensörü çalıştıran bir başka dişli daha olduğunu, onu değiştirmek için de komple vites kutusunun indirilip dağıtılması gerektiğini söyledi. Bir km dişlisi için vites kutusunu komple indirip dağıtmak bana biraz ters geldi, bu tür bir sorun yaşayan var mı aramızda ? Araç 2004 model 206 sw 1.4 HDİ .. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |