![]() |
|
Islik sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2014 Saat 15:17 |
sorun halledildi. sorunum amfi motordan gelen sesi direk hoparlore veriyormuş. Parazit giderici filtre ile sesi hallettim.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzozdan geliyordur büyük ihtimal.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
araçta turbo yok :) geçen hafta ses sistemi taktırdım acaba ondan olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracında turbo varsa yapar. Turboların hepsi ıslık sesi verir :)
|
|
![]() |
|
Herkese hayirli pazarlar. Aracim peugeot 307 2007 model 1.6 benzinli ve 3 yildir lpg takili ve 108.000 km de ve otomatik vites. Sorunum şöyle son 1 haftadir araç 2000 devir civarinda ve artan devirlerde bir ıslık sesi yapıyor. Her gaza bastigimda ses artiyor gazdan ayağımi çektiğimde ses kesiliyor. Özellikle dikkat ettim motordan normal çalışma dışında farkli bir ses yok. Ben simdi ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim siz abilerimden cevap bekliyorum. Herkese iyi gunler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |