![]() |
|
'98 Model 106 GTI (Satılık) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 Saat 02:50 |
Malesef güncel :)
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende seni unutmayacağım kahraman :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok güzel harika bi gündü hic unutamam hayatım boyunca.. ama hakan abi genellikle yol boyunca uyudu :) Düzenleyen last_breath - 07 Aralık 2008 Saat 15:54 |
|
![]() |
|
Resim görürsem çıkartabilirim :) Bi Hakan vardı tanıdığım, kısa marlboro içiyordu bende ona lights uzatmıştım, öyle bir merhabamız olmuştu :)
|
|
![]() |
|
yaşar gibi standart almada :) içi içini yiyor bugünlerde zaten :) diledigin gibi olur inşallah halil kardeş.. ankaradan tanırsın belki beni buluşmaya yaşar ile gelmiştim... |
|
![]() |
|
Yeni Corsa GSI da aklımdan geçmiyor değil.. Bakalım zaman gösterecek be abi. Belki RC Le mans, belki GT ama bi şekilde çuflayacağım :)
|
|
![]() |
|
Yok kardeşim ben alamadım istedigimi sen hiç alamazsın :( |
|
![]() |
|
Opel alayımda beraber gazlayalım Yaşar Abi, olmaz mı ? :)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dur bakalım Emre Abi, gün doğmadan neler doğarmış :P
Deran Abi, çok teşekkür ederim :) Burda olanlar araca nasıl baktığımı bilirler, ne varsa en iyisini koydum... Masrafsız ama GTI arabası bu her an bişey çıkabilir :P Araba satılcak diye yürütmüyorum günlerdir... |
|
![]() |
|
hayırlı satışlar halik kısmet değilmiş demekki :)
![]() |
|
![]() |
|
Halom Hayırlı satışlar olsun fiyat gayet makul harcanan emek harcanan zaman ve gözterilen özenin bedeli olmaz 14/15 e de var gti lar ama pert çoğu TIV i alacak adam kadir gecesi doğmuş demektir :)
|
|
![]() |
|
Abi Golf VI TSI 160 hp düşünüyorum. Chipi çıkarsa ABT imzalı onu koyarım araca, Birazda turbo ile oynarız :) Zaten kafadan bu şartlarda 200+ hp lere dayanabiliyor. Olmazsa GTI ile gazlamaya devam, pistonla egzantiriği girerim, üzerine dry NOS vururum 100 shots ;)
|
|
![]() |
|
EEE insan tadını alınca satıyor tabi :(
aynı zamanda düşündügün araç hakkında bilgi verirsen sevinirim kardeşim ;) bir ilanı okurken bu kadar keyif aldıgımı hatırlamıyorum sagol halil ... Düzenleyen yaşar - 04 Aralık 2008 Saat 09:13 |
|
![]() |
|
Turbo dizellerde aşırı besleme oluyor dimi Haşim Abi :) Aşırı besleme benzinli araç alcam diyeyim o zaman :)
Burak, Araba '98...'99 larda böyle dolu olanı yok sanırım :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı beslemeli 206 HDI var onu verelim ;) az yakar hızlı kaçar..
|
|
![]() |
|
Araba kupon Sahibi on numara...
araba 99 model değilmiydi Halil ?
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alana da satanada hayırlı olsun araçı yakından görme tanıma fırsatım oldu maşallah 4 4 lük bi makina ailemizden birinde görmekten onur duyarız |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gökhan, bi mevsim geliyor hep beraber 106 arıyoruz, bir mevsim geliyor hep beraber 106 arıyoruz :)
Mirak, araba; çakala, puşta, kolpaya gitmesin başka bişey istemiyorum...
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
değerini bilen birisi alır inşallah hayırlı satışlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |