![]() |
|
'98 Model 106 GTI (Satılık) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 Saat 02:50 |
Malesef güncel :)
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende seni unutmayacağım kahraman :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok güzel harika bi gündü hic unutamam hayatım boyunca.. ama hakan abi genellikle yol boyunca uyudu :) Düzenleyen last_breath - 07 Aralık 2008 Saat 15:54 |
|
![]() |
|
Resim görürsem çıkartabilirim :) Bi Hakan vardı tanıdığım, kısa marlboro içiyordu bende ona lights uzatmıştım, öyle bir merhabamız olmuştu :)
|
|
![]() |
|
yaşar gibi standart almada :) içi içini yiyor bugünlerde zaten :) diledigin gibi olur inşallah halil kardeş.. ankaradan tanırsın belki beni buluşmaya yaşar ile gelmiştim... |
|
![]() |
|
Yeni Corsa GSI da aklımdan geçmiyor değil.. Bakalım zaman gösterecek be abi. Belki RC Le mans, belki GT ama bi şekilde çuflayacağım :)
|
|
![]() |
|
Yok kardeşim ben alamadım istedigimi sen hiç alamazsın :( |
|
![]() |
|
Opel alayımda beraber gazlayalım Yaşar Abi, olmaz mı ? :)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dur bakalım Emre Abi, gün doğmadan neler doğarmış :P
Deran Abi, çok teşekkür ederim :) Burda olanlar araca nasıl baktığımı bilirler, ne varsa en iyisini koydum... Masrafsız ama GTI arabası bu her an bişey çıkabilir :P Araba satılcak diye yürütmüyorum günlerdir... |
|
![]() |
|
hayırlı satışlar halik kısmet değilmiş demekki :)
![]() |
|
![]() |
|
Halom Hayırlı satışlar olsun fiyat gayet makul harcanan emek harcanan zaman ve gözterilen özenin bedeli olmaz 14/15 e de var gti lar ama pert çoğu TIV i alacak adam kadir gecesi doğmuş demektir :)
|
|
![]() |
|
Abi Golf VI TSI 160 hp düşünüyorum. Chipi çıkarsa ABT imzalı onu koyarım araca, Birazda turbo ile oynarız :) Zaten kafadan bu şartlarda 200+ hp lere dayanabiliyor. Olmazsa GTI ile gazlamaya devam, pistonla egzantiriği girerim, üzerine dry NOS vururum 100 shots ;)
|
|
![]() |
|
EEE insan tadını alınca satıyor tabi :(
aynı zamanda düşündügün araç hakkında bilgi verirsen sevinirim kardeşim ;) bir ilanı okurken bu kadar keyif aldıgımı hatırlamıyorum sagol halil ... Düzenleyen yaşar - 04 Aralık 2008 Saat 09:13 |
|
![]() |
|
Turbo dizellerde aşırı besleme oluyor dimi Haşim Abi :) Aşırı besleme benzinli araç alcam diyeyim o zaman :)
Burak, Araba '98...'99 larda böyle dolu olanı yok sanırım :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı beslemeli 206 HDI var onu verelim ;) az yakar hızlı kaçar..
|
|
![]() |
|
Araba kupon Sahibi on numara...
araba 99 model değilmiydi Halil ?
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alana da satanada hayırlı olsun araçı yakından görme tanıma fırsatım oldu maşallah 4 4 lük bi makina ailemizden birinde görmekten onur duyarız |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gökhan, bi mevsim geliyor hep beraber 106 arıyoruz, bir mevsim geliyor hep beraber 106 arıyoruz :)
Mirak, araba; çakala, puşta, kolpaya gitmesin başka bişey istemiyorum...
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
değerini bilen birisi alır inşallah hayırlı satışlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |