![]() |
|
Torpido :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sertac.ulas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertac.ulas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2014 Saat 23:54 |
Arkadaşlar en sonunda bugun ankara da hurdacilarda buldum herkese cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim istanbul atatürk sanayi çıkmacılarına telefon et ellerinde varsa ben alırım sana kargoyla yollarım internette sorgula istanbul çıkmacı peugeot 106 diye ben sana yardımcı olurum
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇIKMACILARA BAK DERİM
İZMİRDE BULABİLİRSİN RAHATLIKLA...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir fotoğraf çekip buraya koyabilir misin tam olarak nasıl birşey? Belki çıkmacılar görür size cevap verir.
|
|
![]() |
|
sertac.ulas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertac.ulas
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar 97 model 106 xr aracimin torpidosu kırık ve hic bi yerde bulamıyorum. Ne yapabilirim yardimci olabilir misiniz
Düzenleyen sertac.ulas - 08 Ağustos 2014 Saat 11:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |