![]() |
|
Catalytic Converter Hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canbulat55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canbulat55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2015 Saat 19:18 |
Konu açılalı 1 yılı geçmiş muhtemelen sorun çözülmüştür en azindan bu başlığa bakan arkadaslara ek bilgi olur diye yazıyorum.ayni sorun benim aracimda vardi benzinde sıkıntı yoktu lpgde tekleme titrrme yapip catalitc arizasi veriyordu sıkıntı bobinde çıktı bunun kontrolüde lpg deyken arac catalatic arizasi verdiginde lpg enjektör elektrik soketlerini teker teker çıkararak motorun verdigi tepkiye göre kontrol edebiliriz. Soketi cikardigimizda daha fazla tekleme yapiyorsa o bobin calisiyordur ama soketi cikardigimizda motordan tepki gelmiyorsa o bobin görevini yapmiyordur. Benim basima geldi gecen hafta sorunu bu sekilde çözmüş olduk.yanlisim varsa duzeltin. Umarim birileri icin yararli olur...
|
|
PEUGEOT 307 2004 1.6 XT PREMİUM OTOMATİK BENZİN/LPG GÜMÜŞ GRİ
|
|
![]() |
|
derman362 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2014 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı derman362
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.İlk olarak kelebeği temizlettirip,maf sensörü,hava akışmetresi,yakıt basınç sensörü vs. gibi sensörleri kontrol ettirip adapdasyon yaptırın derim.
Eğer Çözülmesse 2. Çıkma lampta sensörü alıp taktırın bide öle deneyin eger çözülmesse geri verirsiniz ama büyük ihtimal enjeksiyon sisteminde yani anlattıgım 1. konu...
|
|
Gönül ister GTI,Cüzdan Derki TDI...
|
|
![]() |
|
eross ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu gün sanayiye ustamın yanına gittim.Aracımın verdiği ' Catalytic converter fault' hatasının nereden geldiğini bulmak için.Ama daha önce lpgciye gittim aracı ayarladı ama fark eden bir şey olmadı ve bujilerden, ateşleme bobininden yada kablolardan olabilir dedi.Bende aracımın rutin bakım zamanı da geldiği için bakımını yaptırdım.Aracımın bujileri, yağı,yağ filtresi, polen filtresi,hava filtresi değişti ve gaz kelebeğini de temizlettim.Ama aracı lpg ye alınca hala 'Catalytic converter fault' hatası veriyor, benzinde hiçbirşey yok ama araç rölantisi dalgalanma yapmıyor ama motor sanki biraz fazla sallanıyor gibi benim aracın bakımını yapan ustam siboplar kurum tutmuş olabilir diyor onuda elinde malzeme olmadığı için haftaya cumartesi temizleyelim dedi.Ne yapacağımı şaşırdım.Lütfen acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.....
Düzenleyen eross - 09 Ağustos 2014 Saat 15:57 |
|
Kaliteli insan işiyle,boş insan kişiyle uğraşır...
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
ustam trabzondasın heralde. araç lpg ayarlarında bi ayarsızlık olduğundan olabilir. eğer ustan yoksa elbir otomativ var büyük sanayide oraya yönlendirebilirim seni
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
eross ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, çok zamandır internete giremediğimden forumu da takip edemiyordum.Arkadaşlar benim bu ara aracımda lpg de giderken "Catalytic Converter Hatası"vermeye başladı.Ama hatayı sadece lpg de veriyor arabayı benzinde çalıştırınca hata vermiyor, lpg ye alınca Catalytic Converter hatası veriyor araç rolantide sallantılı çalışıyor.daha ustaya gitmedim ama bu hatanın neden olabileceğini sizlere sormak istedim,acaba fazla bir masrafı olur mu?
|
|
Kaliteli insan işiyle,boş insan kişiyle uğraşır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |