![]() |
|
SONUNDA BİTTİ :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 17:36 |
||
Çok teşekkürler, öyle birşeyi denedik arka kelebekler birkaç cm dışarı içeri gidip geldi bass anfisinden ayarını kıstık ondan sonra :)
|
|||
![]() |
|||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
teşekkür ederim :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
kusura bakma bikaç gün ilgilenemedim konuyla fakat eve gittiğim zaman koltuk ile pandizot arasına bakayım hiç dikkatimi çekmedi arasındaki mesafe,oturtacağın yerlerin orda yuvaları var birkaç kere kullandıktan sonra bagaj tam olarak rahatça kapanıyor fakat o yuvaların olduğu yeri maket bıçağıyla birazcık düzelttiğin zaman hemen oturur
|
|||
![]() |
|||
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hadi Hayırlı olsun bolll Gümletmeler
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle.
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
||
bu gün elime ulaştı pandizot. seninkiyle aynı. gittigidiyor dan i-pandizot diye birinden aldım. oturttum bagaja fakat bagaj kapanmıyor. ortada camın hemen altında bir plastik parça var. ona denk geliyor ve bagaj kapanmıyor. sende böyle bir sorun oldu mu? ve pandizotun koltuğa 0 mı duruyor. ben oturttuğumda arada 2cm mesafe kaldı. |
|||
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|||
![]() |
|||
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
||
bu gün elime ulaştı pandizot. seninkiyle aynı. gittigidiyor dan i-pandizot diye birinden aldım. oturttum bagaja fakat bagaj kapanmıyor. ortada camın hemen altında bir plastik parça var. ona denk geliyor ve bagaj kapanmıyor. sende böyle bir sorun oldu mu? ve pandizotun koltuğa 0 mı duruyor. ben oturttuğumda arada 2cm mesafe kaldı.
|
|||
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
eğer aynısından sipariş ettiysen sabitlemen gerekmiyor orjinal pandizotundan daha ağır olduğu için daha sağlam basıyor yere zaten eskiyi çıkarıp aldığını aynı yuvaların oldugu yere oturtuyorsun
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
||
Arka cam pandizotunu (kırmızı peugeot amblemli olan) sabitlememiz gerekiyor mu titrememesi için falan? sabitlemeliysek neyle yapmalıyız? bende sipariş verdim de gittigidiyordan.
Düzenleyen LeckenJugend - 07 Ağustos 2014 Saat 21:14 |
|||
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|||
![]() |
|||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
||
Eline sağlık çok güzel olmuş keyifle dinle dostum
|
|||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
teşekkür ederim Mesut abi Allah bizede o günleri gösterir inşallah :) |
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Çok güzel olmuş,eline sağlık,
senin yaşına dönmek isterdim :)
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
teşekkür ederim, bu arada 6985 lerden tek farkı mıknatıs büyüklüğü Sub'larım efsanedir :) birde onları JAMESON USA 751 ile besliyorum işte bu kıyamete işaret ediyor ![]() |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Maşallah maşallah sub seçimleri harika olmuş. Baya eski seri bunlar.
Bu aralar 6985 moda keşke ovallerde 6985 olsaymış. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
teşekkürler abi |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
teşekkür ederim, müziği seviyorum diyelim :) |
|||
![]() |
|||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
||
güle güle kullan dikkatli biçimde...
|
|||
308 VTI // 2009
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Biraz abartı kaçmış ama güzel olmuş gümbür gümbür gözüküyor burdan bile hayırlı olsun...
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
Evet baya sıkıntı yaratıyorlar dışarıda, ama şükür bizim burda polisten yana sıkıntımız yok. Dışarıya çıkamıyoruz ayrı mesele..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |