SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

ISPARTA'DA OLAN VAR MI ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cakirbey35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cakirbey35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: ISPARTA'DA OLAN VAR MI ?
    Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 17:31
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

ısparta küçük bir şehir ben askerlik için 2011 aralık - 2012 mayıs arasında ıspartada bulundum. Kışı soğuk yazı sıcak çarşısı ufak öğrenciler genelde cumartesi pazar askerler dışarda diye çarşıya gelmez gelirsede 5 den sonra gelir öğrenciyle asker olmasa boş olan bir şehir ama öğrencilik için keyifli bir yer kampüste güzel her yere ulaşım çabuk trafik problemi yok

bilgi için çok teşekkür ederim 3 eylül'de kayıt için gidip ön inceleme yapmış olucam ozaman :)
faremide yanımda götüreceğim için sıkılmam diye düşünüyorum Smile
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 16:09
ısparta küçük bir şehir ben askerlik için 2011 aralık - 2012 mayıs arasında ıspartada bulundum. Kışı soğuk yazı sıcak çarşısı ufak öğrenciler genelde cumartesi pazar askerler dışarda diye çarşıya gelmez gelirsede 5 den sonra gelir öğrenciyle asker olmasa boş olan bir şehir ama öğrencilik için keyifli bir yer kampüste güzel her yere ulaşım çabuk trafik problemi yok
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cakirbey35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 Saat 01:07
Orjinalini yazan: gogly35 gogly35 Yazdı:

hayırlı olsn geçen sene askerlik nedenyle 4-5 ay orada yasadım güzel bir şehir, üniversitesi güzel, insanları güzel .. umarım mutlu mesut yaşarsın :) 

inşallah istediğim gibi olur iyi dileklerin için teşekkür ederim abi :)
Yukarı Dön
gogly35 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gogly35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2014 Saat 23:25
hayırlı olsn geçen sene askerlik nedenyle 4-5 ay orada yasadım güzel bir şehir, üniversitesi güzel, insanları güzel .. umarım mutlu mesut yaşarsın :) 
308 VTI // 2009
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cakirbey35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2014 Saat 22:02
Herkese merhaba üniversite vesilesiyle ISPARTA'ya geliyorum, orada yaşayan bir ağabeyimiz kardeşimiz dostumuz varsa çalacak bir kapımız olsun isterim :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.