Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 arka silecek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ynusemre Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Nisan - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ynusemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 307 arka silecek
    Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 Saat 00:43
2 yıldır aynı sorun bendede var,sigortasini söktüm kurtuldum.Serviste bilgisayara bağlayip baktılar silecek motoru değişecekmiş.Yaklaşık 200 tl.Yaptirmazsan bile sigortayı sökmelisin.Usta park halinde bile çalışabilir tehlikeli demişti.
2004 PUG 307 XT 1.6 110HB
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2014 Saat 23:33
ya sigortalarında ya com2000 ( sinyal kolunda sorun vardır ) diye düşünüyorum işinin ehli bir elektrikçi problemini çözer.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2014 Saat 09:24
Arkadaşlar merhaba,

307 aracım var, kuru yolda giderken (yağmur sensörü vs. var bu arada, feline model) zamanlı zamansız ansızın arka silecek kendi kendine su püskürtüyor ve çalışmaya başlıyor, 4-5 saniye su püskürtüyor sonra silecek çalışmaya başlıyor, sonra duruyor, 10-15 dk da bir oluyor bu, neden olabilir, neyi değiştirmem lazım, bazen arabayı yıkatıyorum mis gibi oluyor, 1-2 saat sonra durduk yer başlıyor çalışmaya, 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.