![]() |
|
hgs yi bankadan mı-ptt den mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2014 Saat 03:38 |
|
Benide yazın kartsızlar ekibine :)
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ziraat bankasında var, Ankara İstanbul arasında 11 lira gibi bir rakam düşüyor, köprü Avrupaya geçişte ücretsiz Anadoluya geçişte 3.40 TL
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Arkadaslar halk ya da ziraat bankasinda alinabiliyor mu o aynaya yapistitilan cihaz ben bu konuda biraz cahilim hic kullanmadim da. Bi de ankaradan gelirken otoyol girisinde ucret aliolar bi de koprude herhalde ucreti ne kadar acaba bu kopru ve otoyol girislerinde.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PTT ci olarak PTT den almanızı öneririm :)))
|
||
http://donence.wordpress.com/
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Yok Hocam ben hiç almayım :) [/QUOTE]
yaşım 34 ve hiç kredi kartı almadım almamda .. ben genellikle nakit çalışırım param varsa alırım yoksa beklerim çünkü kendimi biliyorum ( araba konusunda kendimi tutamam) ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Zamanında 4-5 tane almıştım, gençlikte vardı prestij göstergesi sanardık o zamanlar :) çok şükür borca falan batmadan faiz ödemeden kapattım kurtuldum :)
|
||
![]() |
||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
|
verelim dediğime bakma sadece espri yapıyorum serkan bey, keşke hiç olmasa bu krd kartları. ben bile sadece bi tane kart kullanıyorum. |
||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
||
![]() |
||
|
Yok Hocam ben hiç almayım :)
|
||
![]() |
||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
|
verelim birer kart size arkadaşlar : )
bankacı olarak yazıyorum :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Garanti bankası hesaba bağlıyor, kredi kartına gerek yok, benimde kredi kartım yok, hesaptan otomatik ödeme talimatı verdim, 15 TL'nin altına düşünce otomatik 15 TL yüklüyor. Hesapta bakiye olmak kaydıyla tabi. Bu arada bu devirde kredi kartı kullanmayan tek ben değilmişim Onur :)
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
BANKA KREDİ KARTI İSTİYOR BELLİ BİR MEBLADAN SONRA OTOMATİK KREDİ KARTINDAN YÜKLEME YAPIYOR..
PTT İSE KART MART İSTEMİYOR SADECE RUHSATLA GİDİP ALIYORSUN .. BAKİYENİ SEN KENDİN TAKİP EDİYORSUN YADA TEL NUMARASI VAR ORAYI ARAYIP SORGULUYORSUN BAKİYE YÜKLEMEYİDE SEN YA PTT YADA GİŞE DEN YAPIYORSUN .. BANA KALIRSA EN MANTIKLISI BANKADAN ALMAK AMA BENİM GİBİ KREDİ KARTIN YOKSA ELİN MAHKUM PTT..
![]() ![]() ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
|
bankadan alınca krd kartına yada hesabına bağlıyolar. belli bi tutar yükleme yapıyolar mesela 30 tl yada sen ne kadar istersen, sonra bakiyen azalınca belli bi tutarın altına düşünce 20 tl tekrar senin belirlediğin kadar yükleme yapıyor. ptt yi bilmiyorum. |
||
|
||
![]() |
||
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
|
bankayla yada ptt ıle almak arasında bır fark var mı ,belli bir miktarı hesapta bakıye olarak tutuyorlar mı hangisi daha manıklı ?
|
||
207 hdı comfort
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |