![]() |
|
AKINCI; Bu Alemde Acıbademde 106 GTI El Freni :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 18:10 |
bencede güzel dönüş ama bende 106la el frene karşıyım 206 gtı çok tatlı dönüyor...
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel Bir Dönüş olmuş ama ben genel olarak 106 gti da el freni çekme taraftarı değilim :)
|
|
![]() |
|
Eyvallah.
|
|
![]() |
|
MAŞALLAH MAŞALLAH
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
helal olsun güzel gidiş ti ama
|
|
![]() |
|
İnşallah Abi Bulim Onuda Koyarım.
|
|
![]() |
|
Serkan Yazıcı mubarek demek isterdim ama kardeşim sana gore cok basit
kalmış senden daha iyi lerini gördüğüm için diyorum kahvaltı
bulusmasındakı mesela daha ıyıydı onuda eklesene bulursan
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
TEBRİKLER AZ VE ÖZ OLMUŞ ANLATILMAK İSTENENİ ANLADIK...
![]() |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
mad_sho ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
helal olsun sencerım guzel dönmussun senın ustune yok valla
|
|
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
|
![]() |
|
Yaparız Burak Allah'ın İzni İle Onuda Zor Birşey Değil. Yanlız Önce Duba Koyup 1-2 Gün Antreman Yapmak Lazım.
Yoksa Serhat'da Mirakta Bende Tamponları Kucağımıza Alırız. :)
|
|
![]() |
|
Sonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Güzel olmuş sencer bey siz iki araba arasınada boyle el freni ile girebilir misiniz acaba mesela onde serhat beyin araba arkada da mirak ın araba sende araya elfreni ile girebilir misin acaba çarparsanda yabancı değiller :):):)
|
|
![]() |
|
Çok güzel hareketler bunlar başarılarının devamını dilerim :)
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
eline ayağına sağlık valla iyi dönmüşsün önden çekişli olmasına rağmen el freni çözüm ortağımız oluyor =)
|
|
![]() |
|
Estağfirrullah Atakanım Bizim Birşey Bildiğimiz Yok Gayret Ediyoruz Büyükler'de Himmet Ediyor Yapıyoruz Birşeyler ;)
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Sencer makas nasıl atılır viraj nasıl dönülür kalkış nasıl yapılır adam nasıl dövülür bize bi ara göster yaw :) |
|
![]() |
|
daha fazlasını senden gormek ısterız :):) ![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Çok güzel dönüş.Maşallah
|
|
![]() |
|
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
bu kadarmı yanii
|
|
![]() |
|
budur !!!
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |