![]() |
|
307 2004 otomatik vites. hatasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serdar031 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: kilis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdar031
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 22:22 |
Slm arkadaslar ben araniza yeni katildildim forumu okudum.2004model 307 aldim lpg. Benim sikintim seyahat esnasinda sansiman kendini kitliyordu ve uckez ikaz verip S * yazip - sabitliyordu ben bunu sanzuman yagini degistirip 3 litre mobil atf lt 70141 yag koyarak cozdum simdi ise bir sikintin daha cikti arac P konumunda iken hata veriyor kontagi takar takmaz bende N konumunda calistirip D aliyorum yardimci olacak arkadas varmidir neyden olabilir bulundugum yerde otomatik sanzumandan anlayan kimse yok hatta yagini normal tamirci degistirdim tlf ve formu okuyarak hallettik simdididen tsk cevabinizi bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |