![]() |
|
Küllük kısmı karanlık diyenler buraya :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2015 Saat 04:34 |
Konu hortladi....
Bu hafta sonu bende birkaç el işçiliği uygulayacagim . bunu ve bagaj aydınlatmaya ilave led çalışması düşünüyorum. İnşallah detaylı resimleriyle paylaşıp fikirlerinizi sunarım. Ayrıca tavan aydınlatmayı elde cevirsem nasıl olur, fikri olan var mi. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek led ya da daha soft daha güzel dururmuş sanki.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
pejocuadam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejocuadam
eyvallah cok guzel olmus
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Boyama yapacam :)
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Hacı harbiden yeni bir küllüğe yapaydın bu tesisatı sanki daha güzel dururdu :):) emeğine sağlık güzel bir buluş.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
bardaklık varmış baktım ama içine bozuk para atıyom kapaklı olunca görünmüyor onda görünecek :)
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Küllük yerine bardaklık aparatı vardı 206'lar için bulabilirsen ondan alabilirsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Aklıma getirdin küllüğü siyah sipreyle boyayayım
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Benden önceki sahibi biraz fazla sigara içmiş temizlememişte yıkadım ama enson bu ben kullanmıyorum zaten kumbara niyetine
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Eline sağlık Okan güzel olmuş da, o küllüğün hali ne öle :)
|
|
![]() |
|
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
eyw. üstad çok teşekkürler
|
|
206 HDI XT 4k metalik siyah (2004)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
dostum kulluk altında lambası var onun soketi acılabilir çinsten arkasından tırnaklarını tornavida ile esnettinmi ucları cek geliyor ama bunu yaparken parklar kapalı olsun muhtemelen bir birine değecek :) sigorta atmasın.
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
eline sağlık ustam çok güzel olmuş :) bende en yakın zamanda yapmayı düşünebilirim fakat küllüğün altındaki sokete ne şekilde bağladın biraz açabilirmisin benim için :) pek elektrikten anlamamda
|
|
206 HDI XT 4k metalik siyah (2004)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
ewt arkadaşlar bu pazar on kısımın en karanlık yeri olan ve ordan birşey bulmak için yoklama çektiğimiz yer küllük :) burayı aydınlatma yaptım isteyen arkadaşlar uygulaya bilirler.
![]() küllüğümüz ![]() dipsiz led ampül kullandım daha doğrusu parçaladım :) ![]() ledler tek yön yandıgından buna dikkat edelim hep yanı şekilde lehim yapalım arkadaşlar. ![]() ana gövde de tümletleri birleştireceğiz. ![]() ben ön kısımda sağ ve sol 2 adet iç kısımada 2 adet led koydum.( ben sigara kullanmadığım için sadece bozuk para koyuyorum :) ) ![]() ![]() küllükteki soketi açtım ve uçları bağladım soketi sonra eski haline getirip yerine taktım. ![]() ![]() ![]() flaşsız cekim :) öle çok fazla parlak değil sadece orayı aydınlatıyor göz almıyor :) kolay gelsin...
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |