![]() |
|
Alüminyum vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
bilin_yener ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Konum: İzmir - Çiğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilin_yener
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2014 Saat 21:07 |
|
hocam ürün varmı bitti mi durum nedir?
|
||
207 1.6 HDİ PREMİUM
|
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok teşekkürler Süleyman bey. Fakat sizde taktir edersinizki modifiye suç değil yaşam tarzıdır :)) Şaka bir yana Orjinalini beğenenlere tabiki saygı duyarım, fakat ben orjinal topuzu beğenmediğim için böyle bir uğraşa girdim. Kendime yapar gibi emekten masraftan kaçmadan 20 adet yaptım çoğunuda sattım çok şükür ama biçok arkadaşa pahalı geldi. Şimdi hedefim 30-35 tl civarı bir ürün yapmak. Tabiki bunun kadar kaliteli olmayacak ama arz talep meselesi kimsisi orjinal sever kimisi modifiye kimisi kaliteli kimisi ucuz.
|
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Orjinallikten yana biri olarak böyle uygulamalar genelde hoşuma gitmese de sizin ürünü ayrı bir yere koymadan yapamayacağım. Emeğinize sağlık. Gerçekten güzel olmuş.
|
||
![]() |
||
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
|
İsim vermeyelim ama bir peugeot yedek parça sitesinde orjinalini 25 tl + kargo ücretine buldum.
|
||
![]() |
||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|
cool aynen hocam bu çizdiğim formda ve önerilerime göre yaparsanız eğer sonraki sürümleri ben de talibim. Çok güzel çalışmanız, elinize emeğinize sağlık.
|
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Son zamanlar işler yoğun pek internete giremedim son mesajlarıda yeni gördüm kusura bakmayın.
Speedy verdiğin fikirler için teşekkürler. Böyle 20 adet yapmıştım elimde 5 tane falan kaldı, bunlardan sonra daha ucuz versiyonunu yapıcam :) Malum ürün kalıptan çıkmadığı için her biri ile ayrıca uğraşmak gerekiyor ekstra detaylar ekstra maliyet demek. Boyu kısaltma konusunda haklısınız hem malzemeden çalmış olucam :) birde polisaj değil kumlatıp denicem. Montajı içinde kendi çapımda bi video hazırladım hem kafalarda soru işareti kalmasın dedim. Buyrun video... |
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Bursat.
Yakismis aslana :) |
||
|
||
![]() |
||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
|
Veeee işlem tamamdır. Bugün elime geçti ve heyecanla aslanıma koştum. Kullanımı görünümü gerçekten de 10 numara 5 yıldız. Eline emeğine sağlık hocam.
Bir de görüntü atayım (Aslan biraz kirli yoğunluktan maruz görün ^^) ![]() Düzenleyen Bursat - 12 Temmuz 2014 Saat 17:12 |
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
![]() |
||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|
cool Hocam çalışma çok başarılı olmuş elinize sağlık ben de düşünüyordum spor vites topuzu ama piyasada pek öyle güzel bir model yok. Hep arıyorum ama olanlar da yurtdışında var.
Şimdi sizin ürettiğiniz bu modeli biraz daha düzenlemenizi rica edeceğim naçizane bir tasarımcı gözüyle bakacak olursam.. Topuz kısmı güzel fakat pençe logosunun içindeki aslanı daha ince uçlu bir cnc de daha düzgün işleyemez misiniz acaba. Ya da biraz daha büyük yapabilirsiniz aslan logosunu. Böylece makina daha rahat verir detayları. Malum biraz deformasyon var logoda. Bir de topuzun altındaki boğaz kısmının formunu alt boğaz gibi kavisli yapmayın. O kavis aşağıda (körüğe giren kısıma) belki uyumlu olabilir o tamam ama estetik olarak üst kısımda pek hoş durmuyor gibi. Yani kürenin altından itibaren düz inmeli boğaz kısmı diye düşünüyorum. Tıpkı orjinal topuzun altı gibi. Alt kısmı da kalın bir yüzük gibi kesin, üzerine de PEUGEOT yazdırırsanız tam olur. Ayrıca standart vites topuzuna göre boyunu eğer mümkünse biraz daha kısaltırsanız çok daha uygun olacaktır. Bir de montajda genelde sıkıntı olan bir durum var genelde böyle sonradan takılan topuzlarda takıldıktan sonra sağa sola dönüyorlar. İç kısımda, topuzun dönmesini engellemek için bunun içerde girdiği plastik aparata tam oturup yerleşeceği bir yuva veya yiv filan yapmanızı tavsiye ederim. Burda da çizerek anlatmaya çalıştım. ![]() Düzenleyen SpEEdy - 05 Temmuz 2014 Saat 06:32 |
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
![]() |
||
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
kesinlikle katılıyorum bide Türk bayragıyla müthiş olur |
||
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
Türkiyede ve dünyada sadece bende var :) Kendim imal ediyorum Sahibindende ilanım var düşünürseniz özeldende yazabilirsiniz.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Soğuk havada deneme şansım olmadı ama şu an kendi aracımda kullanıyorum araba akşam güneşini yiyor ama bi sıkıntı yok elbette ısınıyor ama, plastik topuzdan biraz daha fazla diyebilirim. Zaten Malzeme seçimini bunu düşünerek yaptım 7075 havacılık sektörü için geliştirilmiş bir Alüminyum alaşım. Bu yüzden ısınma ve soğumaya aşırı maruz kalmayacağını düşündüm ki düşündüğüm gibide oldu :) Bu arada bu akşam yedek parçacı ilede konuştum 206 207 307 kesin aynı Peugeot gurubununda büyük ihtimalle standart olduğunu söyledi.
|
||
|
||
![]() |
||
ersenaloglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersenaloglu
|
Ankarda bulma şansım var mı? Ya da nasıl ulaşabilirim?
|
||
Ersen
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
elinize sağlık harika duruyor
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
bursadami bu arkadas :/ |
||
![]() |
||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
|
Her gün girip bakıyorum walla dehşet duruyor son hali. Hocam bir soru daha var bu sıcak havalarda ısınma gibi bir sıkıntı yapar mı? soğuk havalarda da soguma yapar mı?
|
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Abi onnumara olmuş. buluşmaya numune getir bir kaç tane :):)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
Soner internette araştırdım bulamadim. Bir yedek parcaciyla konuşmak gerekiyor en yakın zamanda ogrenicem.
|
||
|
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
oto. vites için yapabiliyor musun...son durum ne ????
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |