Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Satılık Parça ve Aksesuar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alüminyum vites topuzu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alüminyum vites topuzu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilin_yener Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bilin_yener Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alüminyum vites topuzu
    Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2014 Saat 21:07
hocam ürün varmı bitti mi durum nedir?

207 1.6 HDİ PREMİUM
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 13:20
Orjinalini yazan: SuleymanKaya SuleymanKaya Yazdı:

Orjinallikten yana biri olarak böyle uygulamalar genelde hoşuma gitmese de sizin ürünü ayrı bir yere koymadan yapamayacağım. Emeğinize sağlık. Gerçekten güzel olmuş.

Çok teşekkürler Süleyman bey. Fakat sizde taktir edersinizki modifiye suç değil yaşam tarzıdır :))

Şaka bir yana Orjinalini beğenenlere tabiki saygı duyarım, fakat ben orjinal topuzu beğenmediğim için böyle bir uğraşa girdim. Kendime yapar gibi emekten masraftan kaçmadan 20 adet yaptım çoğunuda sattım çok şükür ama biçok arkadaşa pahalı geldi. Şimdi hedefim 30-35 tl civarı bir ürün yapmak. Tabiki bunun kadar kaliteli olmayacak ama arz talep meselesi kimsisi orjinal sever kimisi modifiye kimisi kaliteli kimisi ucuz. 
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
Yukarı Dön
SuleymanKaya Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SuleymanKaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 12:21
Orjinallikten yana biri olarak böyle uygulamalar genelde hoşuma gitmese de sizin ürünü ayrı bir yere koymadan yapamayacağım. Emeğinize sağlık. Gerçekten güzel olmuş.
Yukarı Dön
SuleymanKaya Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SuleymanKaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 12:20
Orjinalini yazan: ahmed206 ahmed206 Yazdı:

Bu orijinalden daha kaliteli olmuş :)
Bence bu arkadaşın yaptığı iş, orijinal topuzu beğenmeyenler için büyük bir nimet, üzerine istediğiniz şeyi çiziyor belki atatürk portresi bile çizer o kadar becerikli

İsim vermeyelim ama bir peugeot yedek parça sitesinde orjinalini 25 tl + kargo ücretine buldum.
Yukarı Dön
BLACK LION Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BLACK LION Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 03:00
cool aynen hocam bu çizdiğim formda ve önerilerime göre yaparsanız eğer sonraki sürümleri ben de talibim. Çok güzel çalışmanız,  elinize emeğinize sağlık.
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci)
*Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı)
*Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah)
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 00:30
Son zamanlar işler yoğun pek internete giremedim son mesajlarıda yeni gördüm kusura bakmayın.
Speedy verdiğin fikirler için teşekkürler. Böyle 20 adet yapmıştım elimde 5 tane falan kaldı, bunlardan sonra daha ucuz versiyonunu yapıcam :) Malum ürün kalıptan çıkmadığı için her biri ile ayrıca uğraşmak gerekiyor ekstra detaylar ekstra maliyet demek. Boyu kısaltma konusunda haklısınız hem malzemeden çalmış olucam :) birde polisaj değil kumlatıp denicem. Montajı içinde kendi çapımda bi video hazırladım hem kafalarda soru işareti kalmasın dedim.

Buyrun video...

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2014 Saat 22:26
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Bursat.
Yakismis aslana :)
Yukarı Dön
Bursat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bursat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2014 Saat 17:12
Veeee işlem tamamdır. Bugün elime geçti ve heyecanla aslanıma koştum. Kullanımı görünümü gerçekten de 10 numara 5 yıldız. Eline emeğine sağlık hocam. 

Bir de görüntü atayım (Aslan biraz kirli yoğunluktan maruz görün ^^)

Düzenleyen Bursat - 12 Temmuz 2014 Saat 17:12
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli"
307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli"
Yukarı Dön
BLACK LION Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BLACK LION Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 03:00
        cool Hocam çalışma çok başarılı olmuş elinize sağlık ben de düşünüyordum spor vites topuzu ama piyasada pek öyle güzel bir model yok. Hep arıyorum ama olanlar da yurtdışında var.

Şimdi sizin ürettiğiniz bu modeli biraz daha düzenlemenizi rica edeceğim naçizane bir tasarımcı gözüyle bakacak olursam.. Topuz kısmı güzel fakat pençe logosunun içindeki aslanı daha ince uçlu bir cnc de daha düzgün işleyemez misiniz acaba. Ya da biraz daha büyük yapabilirsiniz aslan logosunu. Böylece makina daha rahat verir detayları. Malum biraz deformasyon var logoda. Bir de topuzun altındaki boğaz kısmının formunu alt boğaz gibi kavisli yapmayın. O kavis aşağıda (körüğe giren kısıma) belki uyumlu olabilir o tamam ama estetik olarak üst kısımda pek hoş durmuyor gibi. Yani kürenin altından itibaren düz inmeli boğaz kısmı diye düşünüyorum. Tıpkı orjinal topuzun altı gibi. Alt kısmı da kalın bir yüzük gibi kesin, üzerine de PEUGEOT yazdırırsanız tam olur.  Ayrıca standart vites topuzuna göre boyunu eğer mümkünse biraz daha kısaltırsanız çok daha uygun olacaktır. Bir de montajda genelde sıkıntı olan bir durum var genelde böyle sonradan takılan topuzlarda takıldıktan sonra sağa sola dönüyorlar. İç kısımda, topuzun dönmesini engellemek için bunun içerde girdiği plastik aparata tam oturup yerleşeceği bir yuva veya yiv filan yapmanızı tavsiye ederim.

Burda da çizerek anlatmaya çalıştım.

Düzenleyen SpEEdy - 05 Temmuz 2014 Saat 06:32
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci)
*Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı)
*Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah)
Yukarı Dön
eguet Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eguet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 19:32
Orjinalini yazan: Bursat Bursat Yazdı:

teşekkürler. bu hali ile komple görünen resmi var mı? 

Birde küçük bir soru olarak sorayım hem ürünün Türkiye ye özel olduğu da anlaşılır. Benim profil resmimde bulunan aslandaki Türk bayrağı uygulamasını oraya yapabilir miyiz? Renkli olması gerekmiyor

kesinlikle katılıyorum bide Türk bayragıyla müthiş olur
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 22:53
Orjinalini yazan: suppor suppor Yazdı:

Orjinalini yazan: eksper_emre16 eksper_emre16 Yazdı:

Abi onnumara olmuş. buluşmaya numune getir bir kaç tane :):)

bursadami bu arkadas :/
Evet Oğuzhan, Cem abi buluşmayada geliyor, numune getirecek :)
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 19:51
Orjinalini yazan: ersenaloglu ersenaloglu Yazdı:

Ankarda bulma şansım var mı? Ya da nasıl ulaşabilirim?

Türkiyede ve dünyada sadece bende var :) Kendim imal ediyorum Sahibindende ilanım var düşünürseniz özeldende yazabilirsiniz.
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 19:47
Orjinalini yazan: Bursat Bursat Yazdı:

Her gün girip bakıyorum walla dehşet duruyor son hali. Hocam bir soru daha var bu sıcak havalarda ısınma gibi bir sıkıntı yapar mı? soğuk havalarda da soguma yapar mı? 

Soğuk havada deneme şansım olmadı ama şu an kendi aracımda kullanıyorum araba akşam güneşini yiyor ama bi sıkıntı yok elbette ısınıyor ama, plastik topuzdan biraz daha fazla diyebilirim.

Zaten Malzeme seçimini bunu düşünerek yaptım 7075 havacılık sektörü için geliştirilmiş bir Alüminyum alaşım. Bu yüzden ısınma ve soğumaya aşırı maruz kalmayacağını düşündüm ki düşündüğüm gibide oldu :)

Bu arada bu akşam yedek parçacı ilede konuştum 206 207 307 kesin aynı Peugeot gurubununda büyük ihtimalle standart olduğunu söyledi.
Yukarı Dön
ersenaloglu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ersenaloglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 18:34
Ankarda bulma şansım var mı? Ya da nasıl ulaşabilirim?
Ersen
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 17:24
elinize sağlık harika duruyor 
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
suppor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı suppor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 17:11
Orjinalini yazan: eksper_emre16 eksper_emre16 Yazdı:

bursadami bu arkadas :/
Yukarı Dön
Bursat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bursat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 17:07
Her gün girip bakıyorum walla dehşet duruyor son hali. Hocam bir soru daha var bu sıcak havalarda ısınma gibi bir sıkıntı yapar mı? soğuk havalarda da soguma yapar mı? 
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli"
307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli"
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 02:35
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2014 Saat 23:15
Soner internette araştırdım bulamadim. Bir yedek parcaciyla konuşmak gerekiyor en yakın zamanda ogrenicem.
Yukarı Dön
tetik-soner Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tetik-soner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2014 Saat 18:28
oto. vites için yapabiliyor musun...son durum ne ????
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 478 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4861 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2362 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4679 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 393 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7812 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 632 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 783 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 503 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5390 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 683 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 483 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 795 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 330 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 586 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 780 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2411 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1067 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5742 5 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English