![]() |
|
bir kaç sıkıntım için yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 21:03 |
Aküyü yeni değiştirdim . far sorunları bende oldu
mazot pompası ile tavan lambası problemi aldığımda vardı gösterge akü değiştikten sonra oldu ama aküyle alakalımı bilmiyorum görünen oki bir elektrikçiye baktırmamız lazım |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-göstergenin çarkı kırılmış yada teli kopmuştur.En basitinden akü kablosunun + sını çıkarıp tekrar tak.
2-İhtimal olarak öncellikle ampuller geçmiş olabilir. 3-Tavan lambasını söküp anahtarla ile bi temassızlık varmı kontrol et 4-Akü nün ömrü dolmuş olabilir.Birde sigorta ları kontrol ettir. 5-?? |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Dostum alırken bu hataları bile bilemi aldın
? |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Arkadaşlar selam herkese
2004 206 hdı xlıne sahibiyim ,2 hafta önce aldım benim bir kaç sorum olacak 1- devir göstergem bozuk geriden başlıyor (40 tan başlıyor) 2- sol kısa farım ve sağ sağ stop lambam yanmıyor 3- tavan lambam kapı açılınca yanıyor ama elle yakınca yanmıyor 4- marşa basaken akü ışığının sönmesini bekeiyecekmiyiz benimki sönmüyor 5-mazot pompasında su teması uyarı lambası yanıyor nasıl söndürürüz.
Düzenleyen erdemchetin - 25 Haziran 2014 Saat 19:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |