![]() |
|
ÇOKKKKKK ÖNEM ARZ EDİYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Elizabeth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 17:56 |
|
hepinize teşekkür ederim aldıgım adamla papaz oldum. Araba biraz sıkıntılı çıktı km si oynanmış... Adamla konuştum adam bilmiyorum ben diyor canımı ben bakmadım bir şeyine diyor bir hayli sıkıldım su anda
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aramıza hoş geldiniz.
* Aracınızın km'si kaç? - aşırı yüksekmi? * lpg montajını malzemeler olduktan sonra arkadaşların dediği gibi en babası 150-200 bulmaz emin ol bulur derlerse ben ist.bağcılardayım gel yardımcı olurum. * motor kulakları kopukmuş, gider alırsın piyasayı araştırıp uygun fiyata güzel malzeme bulur 50-100 arası işçiliğe yaptırırsın. * rot + balans ikisini 50 liraya yapıyorlar. çekme olayı rot'a girer 25 lira balans titreme yaptırır 25 bilemedibn 35 lira. * yakıt km.'de ne yakıyor çok değilse neden satıcaksın hocam. sana satmanı söyleyen aveller adam akıllı bir şey söylemiyorlarsa kendine yeni bi tamirci bul. yanlarınada bir daha uğrama. keyif dolu günlerde binmen dileğiyle.
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arabamı almadan önce bakıma oraya gidiyormuş benden önceki sahibi oraya goturmuş aracım 190.000 de çok şukur saat gibi. Hala fatih Peugeot sticker ve bakım kağıtları duruyor arabamda :)
|
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
bahsedilen arızalar için herkez araba degiştırse memlekette 2 el arac olmaz:))basıt seyler bunlar adam akıllı ustaya ihtıyacın var benim 307 nın motoru indiriyolardı yatak vuruyo dıye arızayı kendım buldum bujının bırı catlamış degiştırdım duzeldi ses fal kalmadı o yuzden birazda kendinin ustası olacaksın mesele aracın saga cekmesini kendin anlayabilirsin kimseye bakıtmana gerek yok rot ayarıyla halledilir.arızalarını bizimle paylaşırsan sana yardımcı oluruz...
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
|
Rot balans ayarına, fren diskleri balatalara ve lastiklere baktırın, buradan çıkacak masraf hemen her araçta çıkabilir ve ihmale gelmez, başka arızalar olursa en fazla yolda kalırsınız, ama bunlardaki arızada yoldan çıkarsınız allah korusun. 40-50 TL gibi bir fiyata balans ayarı ve fren testi yapılıyor, her sene yaptırmak lazım.
Diğer konular için bu araçları kullanmakta olan veya uzun zaman kullanmış bir yakına aracınızı kullandırın, sizin göremeyeceğiniz şeyleri hemen fark edebilir. |
||
206 1.4 + LPG
|
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Ohoo ustanin dedigine bakilirsa benim enjektorlerde 1200 tl masraf cikartti yeni temizlettim dedim yok dedi bunlar sokulmemis temizlenmemis dedi yapan adami tanimasam tereddud edicem o derece fazla takma :)
Ilk aldigimda banada pejo alinirmi heryeri bozuk agrizali 206 degil bak dikkatini cekerim pejo :) neyse sonucda 6 bin km gezdim halada geziyom bi sikinti yok :) |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|
Başka bir usta götür arabayı, bu kadar çabuk vazgeçme :)
|
||
![]() |
||
Elizabeth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
|
tamam hocam aklımda bulunsun birde kazım karabekirde var fatih pejo orayı da önerdiler orası nasıl ?
|
||
![]() |
||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
Hocam şaşamazda kardeşler Peugeot var tavsiye ederim 5 senedir aynı hassasiyeti gösteriyorlar bana ayrıca gereksiz parçaları değiştirmemem için ellerinden geleni yapıyorlar...
|
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
|
Bi tekrar sevme şevkati gelsinde koyarım :D
|
||
![]() |
||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Arabanın fotoğraflarınıda koy bi ara da nazar boncuğu takalım :)
|
||
|
||
![]() |
||
ozan765 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
kardesim sen takma kafaya zamane ustaları malesef para kazanmak icin böyle sağlam yere bozuk derler
|
||
![]() |
||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Aralık mı :) Aralıkta bitecek muayene için bence şimdiden gitmen yanlış olur daha 5 ay var bitmesine eğer için rahat etsin diye bunu yapmak istiyorsan muayene hiç bulaşma git güzel bi servise neyi var neyi yok çıksın 100 liraya aracın herşeyini görebileceğin bir rapor verir servis sana sende ona göre hareket edersin
|
||
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Bu tip ustaların lafına bakarsak sıfır araçta bile arıza masraf bulurlar ayrıca ikinci el araçta illaki masraf çıkıyor yinede varsa arızadı yaptırıp kullan, hayırlı uğurlu olsun dostum bakma sen o laflara.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
|
ben 18 imde ehliyet aldım ondan öncede araba kullandım ... Arabanın nasıl gittigini nasıl davrandıgını biliyorum az çok arabanın çekişi güzel . En sonunda adam sunu dedi sanzumanında sorun var neden dedim debriyaj dan adam ayagını sert çekiyor motor tabi vuruyor biraz vites zor geçiyor dedi ... adamlar ne bulduysa dediler.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Evet erken muayene yaptırabilirsin. Lpg si ruhsata işli mi eğer işli değilse aracı aldığın kişiden faturasını aldın mı. Ve Lpg yi toplama yaptılarsa eğer mesela tank atiker beyin lovato... gibi böyle farklı marka ürünler kullanıldıysa o sana sıkıntı çıkartır. Ama eğer Lpg ruhsata işliyse bişey yapmana gerek yok
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Arabada bi sorun hissettiğin zaman yazarsın buraya böyle böyle oluyo diye elbet en makul olacak şekilde sorunun çözülmeye çalışılır. Ankara'da olan arkadaşlar sana usta önerir bişey yaptıracağın zaman oraya gidersin.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
|
bir de ben şöyle düşünüyorum eğer bir sorun var muanesi aralık 2014 te bitecek ben erken gidip yani hftaya gidip muayene yaptırma olanagım olur mu ? Araba kötü ise dediklerine göre muayeneden geçmez diye düşünüyorum . Erken muayene yaptırma şanşım var mı?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Boşver millet şunu dedi bunu dedi diye moralini bozma yaştan dolayı oluyor o bende 18 i doldurur doldurmaz gidip araba almıştım her kafadan bi ses herkes ayrı bi kusur buldu sonra ne oldu 1 yıl boyunca 1 lira masraf etmeden bindim sonrada 2 bin tl kar edip sattım..
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |