|
208 mercekli fara xenon taktırsak garanti ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2014 Saat 00:17 |
İLk önce şunda mutabık olalım. H1 ve H7 birinden çok fakrlı tiplerde ampüllerdir. Ampüller boyut ve soket tipine göre bir çok çeşide ayrılır. Bunları da genelde H serisi (H1-H3-H4-H7.....) daha çok xenon olan D serisi veya 9000li seriler olarak görürsünüz. Öncelikli farınızdaki ampülden emin olun.
Xenon için , Tavsiyem bulaşmayın. Çünkü halojen mercekler xenon takıldığında halojen kadar kaliteli bir görüntü vermiyor. Bizzat kendi aracımda denedim. Kendi aracımda selenoidli perde var. Tek ampül kullanıyor ve zor bulunan bir ampül sizinki gibi halojen. Ben de xenon alıp deneidm ama sonuç fiyasko. Ne çizgi kalıyor ne ışık saçması. 5dk sonra söktüm. Eğer farınıza ciddi bir iyileşme yapmak isterseniz Osram ın NightBreaker serisni aracınıza uygun olan ampülü ile yükseltmenizi isterim. Ama yok illaki xenon dersneiz de merceğinizin değişmesi gerekir. O da baya masraflı bir iş. |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ampül tipiniz H7 değil mi? Kontrol edin bence H7 olması lazım.
|
|
Advantan
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler serkan bey , biraz inceledimde osramın ampülleri sarı ışık gibi yani pek bi anlamı yok philips 5000k diamond h1 almaya karar verdim
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bahsettiğiniz ampül xenon değil ki, halojen ampül garantiye en ufak bir etkisi olmaz.
|
|
Advantan
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bildiğiniz gibi 208'in üst paketlerinde mercekli far var ancak normal sarı ışık işi değiştiriyor hiç güzel görünmüyor ,
Osram H7 55W lık Unlimited ampül alıp değiştirmek istiyorum , araç garanti dışı kalır mı acaba ? Düzenleyen Advantan - 15 Haziran 2014 Saat 00:38 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |