![]() |
|
gündüz farı rölesi ve sisler için röle arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 Saat 18:08 |
elo firmasıyla görüştüm arkadaşlar röleler biraz pahalı ama kaliteli bir firmaya benziyor.
ürün kodu:201.013.007 elo gündüz farı fallow me home özellikli ve ürün kodu:201.013.007 elo uğurlama karşılama aydınlatma röleleri 47 tl arkadaşlar fiyat aldım. www.elo.com.tr ![]() Düzenleyen okaNStarss - 05 Haziran 2014 Saat 17:02 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar gündüz farı için elonun gündüz farı rölesi arıyorum yada aynı işi yapacak bir röle farlan yandıgında %50 ledleri kısacak. birde araçtan indiğinde kapıları kitlediğin zaman araç içi ışıga bağlayarak kullanmayı düşündüğüm sisfarlarını yakma için röle arıyorum ...
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |