![]() |
|
Vites topuzu yapsak ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2014 Saat 14:39 |
|
aslinda fena durmuyor
![]() |
||
![]() |
||
emrecan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Buca/İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ustam takipteyim benimkinin orijinalinin uzerini yikamacilar temizlerken soktuler resmen. Uygun olursa bende alirim .
|
||
2005 Peugeot 206 SW 1.4 Hdi
|
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Telefon HTC one s :) Maliyet bikaç gün içinde netleşicek. Malzeme cnc işçiliği vs bikaç yerden fiyat aldım yazıyı yazdırdım fiyatı öğrendim hoşuma gitmedi :) başka bir alternatif düşünüyorum. Hedef kaliteli ve uygun fiyatlı yapmak.
|
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hemşo güzel olmuş, Bursa içi elden teslim alırım fiyat nedir?
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
|
telefon sony ericsson w810 mu banamı öyle geldi bu arada bide maliyeti yazarsan çok makbule gecer talipler için
|
||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
|
Uygun olursa bende taliBim; )
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Hacı açıklamada yapmışsın onnumara :) bende 2 numaralı logoyu beğendim ama farketmez oda olur, metal alaşımlı olması güzel bence. Sen yap ben talibim inşaallah :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Aga sen bir yap ben de beğenecek gibiyim ya kaliteli olursa rahat bırakmam zaten seni alana kadar
![]() |
||
![]() |
||
|
Aslında seçenekler sınırsız. Tuttuğunuz takımın adı yada arması çocuğunuzun veya sevgilinizin adı vs vs. tek renk ve çok ayrıntılı olmaması kafi (Çok detaylı olursa birbirine girecektir diye düşünüyorum)
Text yani düz yazı makul fiyatlı ama jpg fiyatı farklı olur dediler 1. logoyu yaptırıcam büyük ihtimalle bakalım fiyatıda görücez :)
|
||
|
||
![]() |
||
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
|
Bence 1 ama daha fazla secenek koyabilirmisiniz.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Yılda bir düzenli olarak silkeleniyor sıkıntı yok Ahmet :) Bazıları sarışın sever bazıları esmer zevk meselesi saygı duyarım ;)
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
|
Gayet başarılı olmuş. Yazıdan sonra dahada süper olur.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Aga o paspası bir silkele o ne leş gibi olmuş ya
![]() Şaka bir yana güzel uğraş olmuş ama ben de orijinalciyim, orijinali çok kalite olmasa da.
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim, ben 206 ya göre yaptım ama pejo gurubu aynıdır diye düşünüyorum forumda bir bilen mutlaka vardır. ha olmadı bi seride 307 için yaparız :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler arkadaşlar yazısınıda yazdırınca daha güzel olucak umarım.
Takma konusunuda yazayım değiştirmek isteyen arkadaşlara referans olsun. Gayet basit önce körüğü alt taraftan kastırarak çıkarıyoruz, bir kablo bağıyla topuza bağlı. kablo bağını kesip çıkartıyoruz, ardında topuzu sağa sola çevirmeden direk yukarı doğru çekerek çıkartıyoruz ortaya şöyle bir manzara çıkıyor buradaki beyaz plastiğide söküyoruz (biraz zor çıkıyor) ardından topuzumuzu takıp altındaki civatalardan sabitliyoruz sonra sökme işleminin tersi malum.
Düzenleyen cool - 09 Haziran 2014 Saat 23:59 |
||
|
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
bencede çok güzel olmuş 307 ye uyarsa bende isterim
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Valla bencede güzel olmuş ama bunu kendimiz takabiliyor muyuz?
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |