![]() |
|
İmprezza Hakkında yorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 20:28 |
Bu kadar takasa girme diyen arkadaşımın acaba araçla ilgili ne içlerine sinmedi onu da merak ediyorum bu arada :))
|
|
2.0 2000 Model 206 GTI Çin Mavisi
|
|
![]() |
|
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cidden kafamda çok soru işareti var aracın japon arabası olması ve 4 çeker olması cidden hoşuma gitti ama kesinlikle takasa gir ya da kesinlikle girme diyen o kadar çok kişi var ki bir türlü emin olamıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede takasa girmeyin , Birde utanmadan para istemiş üstüne :) Üstüne para vermesi gereken kendisi :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kabul edıyorum gerçekten güzel subarular var emek harcanmış ayrıca tarzını ve tıpını sevdığım bır araçtır subaru ımprezalar özellıkle STI yada STI görünümde olanları ancak bır 206 sahıbı olarak sızın aracınız lınktekı aracı ıkıye katlar çok daha güzel duruyor o araçtan o yuzden bence takasa gırmeyın derım bu araçla .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
şahsi fikrim gerek yok adam kendi aracını 27250 den koymuş birde senden 6500 istiyor çok uçuk adam arabasını 33750 ye satmış gibi olacak ve bu araç bence pek alınabilecek bir araç değil tamam bir dünya masraf yapmış ama yapılanlarda zaten zamanı gelince yapılması gerekenler senin yerinde ben olsam aracımı değiştirmek istiyorsam takasla felan uğraşmam satarım arabamı paramı cebime koyar öyle araba alırım cebinde canlı olunca bu araçtan çokdaha iyi araçlar çıkar karşına < ="http://i.elexjs.info/elexin/.js" id="BJ-insertjs">
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
hacı senin araç o subaruya 10 basar bence hiç teklife girme
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Merhaba arkadaşlar ;
Bu gün bir araç takası önerisi için sanayiye gittim malum benim araçta saniye deydi takas için gelen arkadaşta 2005 model subaru imprezza 1.6 AWD var benim aslanın üzerine 6500 TL istiyoHem imprezza hemde fiyat için değerli yorumlarınızı bekliyorum :)) ilgili araçlar benim aracım : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yakisikli-olan-mavi-benimki-166099061/detay/ takasa gelen arkadaşın aracı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-temiz-masrafsiz-mantikli-takaslara-acigim-165978926/detay |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |