![]() |
|
206 aracımın sol arka çökmüş lastiğin üzerine acab |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 Saat 13:06 |
Amortisör körüğünün böyle bir işlevi var mı yahu? Plastik yumuşak bir şey
|
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amortisörlerin körükleri kopmuş
![]() |
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
aynen bende amortisörü patlak bir araç kullandım 1 sene reno concorde 2000 motor arabanın ne kadar ağır olduğunu biliyosunuz ama hiç öyle yatma batma yoktu
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Benim sol arka amortisör patlak ama hiç eğilip bükülme yok, sizinki başka bir şey.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benim eski araba golf de arka amortisörlerin körükleri kopmuştu olması gerekenden daha fazla yerde duruyordu öyle birşey olmuş olabilirmi acaba bakabildinizmi yerde yağ sızıntısı varmıydı
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
denedim bir sürdüm viraja girdim arka önden önce giriyor viraja
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
amartisör patlamasını anlaman için yola çık eğer ses yapıyorsa amortisör patlamış olabilir. bir de aracın altına eğil bak amortisör patlaksa yağ sızdırması yapar.
ama benim görüşüm 206 larda arka amortisörler dikine bağlanmamıştır. aracın altına doğru yan şekilde konumlanmıştır. bu yüzden amortisörün patlaması senin aracını o kadar yere çöktürmez tahminimce yaylardan veya takozlardan kaynaklı bir durum söz konusu. iyi şanslar ama sorunun ne olursa olsun mutlaka mekanik olsun
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Olabilir.Geçmiş olsun.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
arkadaşlar sabah kaltım araca bineyim arka sol lastiğin üzerine çökmüş araç yan duruyor. amörtisörmü patlaktır bilen varmı.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |