![]() |
|
206 3 satır ekran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 23:21 |
|
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet ilanın yanında da (sağ üst köşede) ismi görünüyor zaten. 206 ekranı aldım ben.
|
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
307 ekranımı yoksa 206 mı ?
|
||
![]() |
||
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
|
bel aldım sorunsuz kullanıyorum (yaklaşık 6 ay oldu) Konyadan emin bey
hatta geçenlerde dış sıcaklık 30 dereceyi buldu aracın içi camın ısıtması nedeniyle daha fazlaydı ancak ekran normal göstermeye devam etti
Düzenleyen aokaymaz - 21 Mayıs 2014 Saat 15:53 |
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
benim sordugun 206 ekranı ama ? :)
|
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Evet, o yüzden 307 ekranı 0 olsa dahi almak mantıksız çünkü tekrar solacak.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
307 lerdeki seriler solma yapıyormuş galiba ama ????
|
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Memnun kalırsan bilgim olsun, bende alabilirim.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
tsk arkadaşım pm attım.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Forumda SDYMZ nickli arkadaş bu linkten almıştı yanılmıyorsam, kendisine özel mesajla ulaşıp sorabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
Arkadaşlar sahibinde bir ilan buldum 3 satır ekran 206 daha önce bu arkadaş dan alan var mı bu ekran sağlam mıdır acaba ?
ilan==> http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-yol-bilgisayari-ekrani-163916100/detay
Düzenleyen okaNStarss - 21 Mayıs 2014 Saat 12:19 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |