![]() |
|
Araçlarımıza Yapılan Masraflar... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 Saat 21:48 |
||
Her zaman bekleriz Emre, haberimiz olsun geldiğinde.
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benide gormden gitme sakin abi :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hayırlısı olsun Emre, inşallah başka projelerde görürüz seni :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
listeler süper :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
buraya bende sağlam bi liste koyarım ama parça parça harcadığım için toplamı görüp moralimi bozmayım
![]() triger seti,baskı balata ,şanzıman yağı,rolanti ayar valfi,akü,motor kapağı üstteki plastik,polen filitresi kapağı,ön balata,gösterge ampülleri(klima ve yol bilgisayarı)
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
||
Emre sizin arkadaşınla ortak bi tamir servisi projeniz vardı noldu o sahi?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
![]() ![]() ![]() |
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
||
İsler ayna çalçal oyna :) olunca .isbasa dusuyor kardes
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
Bende hic yoktan malzemeleri ucretli aldim iscilik yok bu yuzden katiliyorum sana ![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
||
Eline sağlık aynen katılıyorum! Bende ileride hurda bir araç alıp toplamak istiyorum. |
|||
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
|||
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
||
UCUZ LİFT ARIYORUM ŞİMDİ ARKA BAHÇEYİ SANAYİ YAPARIM YAKINDA:)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
||
YAPTIRDIĞIN HER İŞİN BAŞINDA OL USTAYI İZLE USTA OL,BİRDAHAKİNE SEN YAPARSIN :) İLK ARAÇ ALDIĞIMDA BENDE BU TÜR MASRAFLAR YAPTIM ,TIK TIK KURUDUK BAKTIM OLMUYOR ,MOTOR KULAĞINDAN BALATASINA KADAR,BÜTÜN FİLİTRELERDEN YAĞ DEĞİŞİMİNE KADAR KENDİM YAPIYORUM :)
USTALARIN BAZILARI ARTIK PARÇAYI AL GEL TAKSIN USTASI OLMUŞ ,GERÇEK USTALARA SAYGIM SONSUZ TABİKİDE(PEK AZ SAYIDA MEVCUT ONLARI BULANLARA NE MUTLU) ,MOTOR KULAĞININ İÇİNDEKİ LASTİK CONTA VAR KOPMUŞ DEĞİŞMESİ LAZIM DEDİ GİTTİM SORDUM PARÇA 90 TL ÇÜŞŞŞŞ DEDİM ,GİTTİM ARKA BAHÇEME AÇTIM KAPUTU,SÖKTÜM ALDIM MOTOR KULAĞINI ,BİR ADET 404 JAPON YAPIŞTIRICISI,BİR ADET SİVRİ UÇLU TORNAVİDA VE ÇEKİÇLE İŞİ YAPTIM MOTOR KOPAR O KULAK CONRASI ÇIKMAZ DAHA YERİNDEN PARA BENDE KALDI .......... PARASI OLAN SERVİSE GİDER OLMAYAN ARKA BAHÇE YE GİDER
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Cem aracın çokmu yakıyor senin acaba?
|
|||
![]() |
|||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
||
Amerikan park ve çakarlı park ampulünü getirebilirim onlar kolay ama kolçak biraz zor abi 2 hafta önce benimki artık yıprandı yenisini alıyım dedim benim kolçaklardan kalmamış, adamda en ucuzu 200 tl den başlıyo demez mi :) bende vazgeçtim onu onarmayı düşünüyorum ama aklımda sürekli bakınıyorum gördüğüm yerde alırım 2 tane
|
|||
|
|||
![]() |
|||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
||
Gelirken bana da getir madem, amerikan park modülü ile çakarlı park ve kolçak
![]() |
|||
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |