![]() |
|
Hareket halinde El freni ve Yağ Işığı yanıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 18:52 |
|||
yok hocam estağfirullah bir anlık çıkıştık öyle işte :)
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aynen size katılıyorum, bi laf söyledik bu kadar büyütmeyin lütfen
![]() |
||||
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
burak'a katılıyorum arkadaşlar burda sıkıntılarımızı yazıp, başına gelen arkadaşlar ile birlikte ortak bi çare arıyoruz. inanmak istemeyen yada kesin çözüm aramak isteyenler için pejo servisleri var gidip görüşebilir dertlerine çare bulabilirler. Ama şunuda göz önünde bulundurursak bu forumda bir çok arkadaşımızın sıkıntılarına burdaki arkadaşlarımız çare oldu. lütfen yorumlarımıza dikkat edelim, kalp kırmadan bir birimizle muhattap olalım.
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
nurkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
|||
Arabanın altına gazete serdim takip edeceğim akıtma falan varmı diye, zaten eğilip bakınca altta yağ izleri gözlemledim, kısa sürede bir ustaya göstereceğim.
Düzenleyen nurkann - 12 Mayıs 2014 Saat 21:51 |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Geçmiş olsun Hocam, neden yağ eksiltmiş onuda araştırmak lazım, ihmal etmemek gerekir.
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
![]() ![]() Geçmiş olsun hocam dikkat edin bundan sonra :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
nurkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
|||
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle hepinize değerli destek ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu akşam iş çıkışı arabanın motor yağını kontrol ettik, bahsettiğim gibi arabada hiç yağ kalmamış gibiydi. 2,5 litre civarında yağ aldı ve tamamladık. Sonuç itibariyle akşam 10 km den fazla yol yaptım hiç bir lamba ikaz olmadan geldim eve :) Sorun kalmadı gibi. Tabi 1-2 gün denemesi süresi veriyorum kendime. Sonuc olarak tekrarlamayacağını düşünüyorum ve ümit ediyorum. |
||||
![]() |
||||
|||
Anlayamadigim bu konu ile alakası ne buradaki arkadaşin problemi ile ilgili bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşıyor bildigini sorununuzun sebebini merak ediyorsaniz Araciniz Hakkinizdaki Tüm Sorular kısmına konu açar sorununuzu yazarsiniz bilgisi olanlar yardimci olur .
|
||||
|
||||
![]() |
||||
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|||
peki benm sorum var sana daha önce başına geldi mi ?
benm araç ısı müşürünü algılamıyor. algılamadığı zaman zor çalışıyor. gittik ısı müşürü arızalı dediler (yeşil müşür) gittik değiştirdik. versiyon attırdık. 10 gün bişey yok 11. gün yine aynı 3 kez yeşil müşür değişti 1 kez karbonclien yapıldı 10 kez yetkili servis dahil versiyon yüklendi 1 kez gösterye giden mavi müşür değişti beyine giden tesisata bakıldı hiçbir problem yok böyle bir arıza duydun mu
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Hocam kimsede size inanmak zorunda değil inanma demek ne demek yani bu sorunun benzerini yaşayanlardan da biri benim yukariki mesajlarda attığım konu linkinde arizanin videosunida çektim arkadaşda izledi ayni problem diye yazdi üstelik yazdigina göre yağını kontrol ettiginde az oldugunuda görmüş yağ seviyesi yükselince ikaz lambalari eski normal haline dönecektir. Birbirimize yardim etme amaçlı buradayiz lutfen biraz daha dikkat edelim yorumlarimizda.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
fren hidroliği kutusunun önünde bir müşür gibi algılayacı vardır. oradaki sıvı hareket ettiği için senin ekranda stop yazar ikaz verir. sen de onu bazen yokuş çıkarken bazen kasisten geçerken fark edersin sıkıntı yapma git ve hidroliğini koy, 2. bir ay takip et yine yaparsa aradan bi yerden kaçırma yapıyordur.
3.frenlerin ara sıra çok afif aşağıya düşüyormu eğer düşüyorsa kaçak vardır :D :D rahat ol sıkıntı yapma
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
hocam millete inanma git hemen fren hidroliği koy geçecektir. yokuş yukarı falan çıkarken ikaz verir. yağını tamamlarsan sıkıntın biter
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Bu akşam eksik olan Motor yağını tamamlayacağım, çıkamadım henüz. Daha sonra ikaz ışığının özellikle yandığı noktalarda ( yokuş, viraj) vs bir kaç tur atıp tekrarlayıp tekrarlamadığına bakacağım. Umarım bu şekilde sorunu çözmüş oluruz. Akşama tekrar sonucu paylaşırım buradan.
|
||||
![]() |
||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|||
Motor yağı azlığı, hidrolik seviyesi eksikliği zaten düz yolda değilde yokuşlarda daha çok belli oluyor... kısmen azalmış olduğu için tamamlamak yeterli olur.. Kaçırma yoksa tabiki...
|
||||
![]() |
||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|||
Büyük bir ihtimal fren hidroliğidir. Balatalar zamanla aşınıp biteceği için hidrolik azalmış gibi görünecektir. seviye tamamlanması gerekebilir... standardı 4Dot olması gerekir...
|
||||
![]() |
||||
|||
Gebze tarafındayım, Çayırova civarı
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
ist.da nerdesin?
Düzenleyen Serkan - 12 Mayıs 2014 Saat 21:32 |
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
Sormayın gitsin arabadaki sorun sadece bu olsa keşke, arabayı 1,5 yıl önce tanımadığım birinden alıp hayatımda yapabileceğim en büyük hatalardan birini yaptım. Arabanın arka tekerlerin çamurlukla arasında 1 karış boşluk var sonra bagaj kapısından sürekli gıcırtı var, rolanti sorununu söylemiyorum bile ne yaptıysam çözülmedi, hararet sorunu vardı çok sukur onu hallettik, direksiyon oldukça sert, airbag ışığı 6-7 aydır yanıp sönüyor çözüm bulamadım. En son geçen illallah edip yetkili servise götürdüm bu araba ne kdr a adam olur dedim, 15000 lira civarı masraf çıkardılar hoş ben okdr karamsar değilim ama onların gözünde buymuş. Umursamadım valla biniyorum arabaya ama rahat değilim.
|
||||
![]() |
||||
|||
:)))
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
tofaşta uyarı ekranı olduğunu düşünsene burak, tüm ışıklar yanar en altta da aracı satın uyarısı verir :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |