![]() |
|
Peugeot 307 multimedya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2014 Saat 13:30 |
Hadi hayırlı olsun Hocam, keyifli dinlemeler
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kardeşim bendede 307 var orjinal teybi çıkartıp zetec marka aldım full özellikli geri görüş kamerası navigasyon usb tv oyun vs.sadece bluetooth da iken ses karşı tarafa derinden gittiğini söylüyorlar ona bir çare bulamadım ama dokunmatiğinden hızından ve ses çıkışından çok memnunun fakat fiyatı 1200 tl civarı.sana tavsiyem 400-500 civarı cihazlar alma en başta dokunmatiği başa bela olur ve çok yavaş çalışır.bence araştır ben 900 e 12 taksit almıştım pazarlık yaparsan inerler
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet mutlu son :) Artık 307 ile yatıp 307 ile kalkıyorum.Bundan önce i20 ve sandero araçlarım vardı bu kadar severek ilgilenmedim araçla.Çocuğum gibi her akşam bir şeyler alasım geliyor.
Usb olayını şöyle hallettik.Yapamam diyen bir ustaya gittim.Sipariş ettirdiğim arka stop lambalar gelmişti onu taktırdım.Sonra bana teybi çıkarırmısın ben takacağım internette böyle böyle yazıyor dedim.Usta çıkardı teybi , teypteki mavi uçlu kabloyu çıkardı.Yerine aparatın ucunu taktı.Kablonun ucunu torpidodan geçirdik.Cihaz çalıştı.Aracın ses kalitesi benim için %100 iyileşti. Hem stoplar hem aparat 20 tl aldı adam.Sevinçten araçla ilgilenen 2 çırak vardı.5 er tl de onlara verdim :)))) Mutlu son :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
40 TL mi istediler yuh yani. Hocam annelerimizin örgü ördükleri şişler var bilirsiniz, onların teybin deliklerine girecek kalınlıkta olanlarından iki tane alıyosunuz, sivri olan tarafını 1-2 cm geriden kesip düzlüyorsunuz, sonra ''U'' şekline getirip teybin 4 deliğine aynı anta takıp bastırıyorsunuz, bu kadar :)
|
|
![]() |
|
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Hocam sorma ya :)Adam döşü çıkaracağız yapacağız , edeceğiz bir ton şey söyledi kafam karıştı.İlçede görev yapıyorum.Usta gerçekten ustamı onu da bilmiyorum :) Siz kabloyu uzatsanız yeter diyorsunuz. Yarın gidip kalın tel alacağım yerinden çıkarmak için inşallah çok uğraştırmaz... çok çok olmaz :) gider yaptırırız ustasına ...
Yarın yapmayı umut ettiğim. Cd changeri çıkartacağım,teybi çıkartacağım teybin arkasında changerden gelen mavi uçlu bir kablo var onu çıkartıp, torpidodan uzattığım ,aparatın kablosunu takacağım.Mutlu son :)
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
teybin yanlarındaki deliklere uygun iki tane u şeklinde tel demir bulun - kablo vs. kesebilirsiniz.
deliklere bu telleri itince teyp boşa çıkıyor, öne geliyor. torpidodaki delikten aparatın kablosunu teybin olduğu yere doğru uzatın, uyumlu aparatı aldıysanız zaten cd changer girişine kablosunu takmanız yeterli olacaktır, ki nasıl yapıldığı forumda pekçok yerde mevcut. kalan tek sorun , cd changer yoksa yada aktif değilse , kendi servisinden değilde - herhangi bir peugeot özel servisten aktive ettirirsiniz. peugeot planet 2000 cihazı olması lazım gittiğiniz yerde.. 1 hafta önce ben kendi aracıma kendim taktım, cd changer değil cd çalar vardı bende.. fakat,cd changer girişine takıldığı için bu cihaz... cd changer aktivasyonu gerekiyordu, 20 tl karşılığı sanayide bir peugeot tamircisinde aktive ettirdim.. 10 numara çalışıyor şimdi.. ![]() kendim yapamam derseniz biraz pazarlık yapın derim.. ![]() Düzenleyen alperuzuntas - 14 Mayıs 2014 Saat 14:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Bugün aparat elime ulaştı .Taktırmak için gösterdim adamlar 40tl fiyat çekiyor :S
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
benim 5 li cd changer da çalışmıyor. araç 2004 xt
kaset adaptörü aldım. samsung, nokia cep telefonlarından bile müzik dinlenebiliyor. ses çok iyi içindeki makaraları da söktüm gayet güzel kullanıyorum. tavsiye ederim. fiatı da 10 TL :) |
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
206'ya torpidoya koymuştum, soket torpidodaki delikten geçmişti, torpidoya bakın 1cm2 açıklık varsa soket geçer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Üstadlar bunun cihaz için cd changeri çıkartıp yerine raf yapmak istemiyorum.Bu aparatı direksiyon altından vs. bir yeri kırmadan çıkarabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Teyp kaset çalarsa rb3 teyptir rb3 ve rd3 uyumlu 8 pin olan cihazdan alabilirsiniz
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
Bildiğim kadarıyla , teybin arkasında sigortanın altında boş
yerler var, cd changer iptal edilip onun yerine takılıyor. emin değilim, cunku benim yalnızca cd calardı.. teybi çıkartabilirsen yanında yazar rb3 mü rd3 mü diye.. cd changer girişi 8 pinli veya 12pinli olduguna göre değişiyor galiba Düzenleyen alperuzuntas - 11 Mayıs 2014 Saat 21:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
alper hocam kasetçalar ve 5li cd çalar var. rb3 oluyor sanırım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
bence de aparat alın; sd kart , usb , telefon bağlantı kablosu falan da oluyor, orjinallik bozulmadan müzik dinlenebiliyor. yalnız , almadan - satıcıyla irtibata geçip , kasetçalarsa rb3, cd çalarsa rd3, yenikasa 307 ise rd4 diye belirtmeniz gerekiyor. teybe girişleri farklı çünkü.. |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
onlardan ben kullanıyorum (usb audi10 yanlış hatırlamıyorsam)gayet memnunum tavsiye ederim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Aracın orjinalliğini bozmasam, usb aparatı satılıyor 150tl ye 307 için, onlardan mı alsam acaba...
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aracınız van yapılı.
İki model de çok eski modeller. Özellikleri donanımsal anlamda çok düşük navigasyonda fln takılmalar yaşanabilir. gÜncel süürmleri yükleyemezsiniz. Onun dışında al birini vur ötekine mantığı. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Hepinize selamlar,
307 ailesine yeni katılmış biri olarak.Mp3 cd çalmayan ve usb siz cd çalardan müzdaribim.Benim için özellikle usb acayip önemli :) Bir multimedya almayı düşünüyorum..Bütçem 400 taş çatlasa 500 tl . Biraz baktım gözüme çarpanlar http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-encore-70-inc-navigasyonlu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirencore&categoryId=60001687 http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-btv-8200-62-arac-radyo-tv-sd-usb-oynatici/productDetails.aspx?productId=otnavbtv8200&categoryId=60001687&SKU=OTNAVBTV8200 Biraz araştırdım can van diye bir şey varmış.Benim aracım 2005 model 1.4 xr .Bu cihazlar uygun mu ya da başka bir öneriniz var mı? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |