![]() |
|
Teyp sorunu acil yardım !!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2014 Saat 22:30 |
teyp temizlemek için özel cd ler var losyon felan işe yarıyormu acaba ?
Düzenleyen D.EAGLE - 25 Mayıs 2014 Saat 22:31 |
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen cd değiştirmek için arabayı stop ediyorum :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne çektik teyiplerden be :))
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Peugeot, citroen cd çalarlarında bir tane sorunsuz teyp yok malesef, bendeki de araç çalışır durumda cd değiştirirsem taktığım cd'yi okumuyor, stop edip çalıştırınca okumaya başlıyor. Allahtan mp3 çalarlı tek cd baya idare ediyor.
|
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
benim teyp de cd lerde takılıyor arasıra okumuyor nasıl çözeceğiz fikri olan varmı ?
|
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Gözünde sıkıntı vardır açıp temizlemeyi bir deneyin ama çok da zorlamaya gerek yok.
YA yeni bir teyp almak lazım ya da audio changer mıdır nedir su aparattan takılabilir |
|
![]() |
|
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde cd yi okumuyor acaba kopya cd den mi kaynaklandı diyorum ama orjinalide okumuyor ne yapmak lazım bilen varmı aceppppppppp
|
|
![]() |
|
hocam bizim teyplerde zaten iş yok uğraşacağına tak bi tane pionner veya sony sese bak o zaman :) tabi orjınalini bozmam diyorsan o ayrı...
![]() |
|
![]() |
|
Seref ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Yarın denıyecegım bu tavsıyenızı umarım. Duzelır yoksa zevkını suremeden tamır yolu gozuktu
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kod fln yok o konuda sıkıntınız olmasın. Kutup başını, Aracı stop edin. Şöför camını açın ve kaaputu açın. kapıyı kapatın ve 3 dk bekleyin. Akü kutup başını sökün 1dk bekleyin geri takın1 dk bekleyin ve far kolunu bir kademe açıp kontağı çevirin. |
|
![]() |
|
Seref ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Entersan olan kumandadan calısıyo teyp cd yede gecıo ama cd de okumuyo orjınalde traak ta mp3 te hepsını denedım olmadı forumlarda genellıkle sorunlar aku baslarını cıkarınca gıderıldıgı yazıyo fakat korkum eger kod varsa bılmıyorum hepten gıtcek teyp
|
|
![]() |
|
Büyük bir ihtimal tuşların flexinde sıkıntı var bir elektronikçiye gösterin derim.
|
|
![]() |
|
Öncelıkle herkese merhaba arızam olustugu gunden bu yana forumlardakı sorunlara bakıyorum ama henuz benım sorunu cozucek bır konu bulamadım :((
Arkadaslar 2005 model 307. Aldım fakat teyp sorunu yasıyorum dıreksıyondan kumanda calısıyor ordan radıo kanalları degısıyor fakat teyıbın uzerınde bulunan tuslar calısmıyor bakıyorum forumlara yanıp sonuyor dıoyorlar ama benımkı yanıp sonmuyorda :( ne cd calar calısıyor nede tuslar :( sadece acma kapama tusu calısıyor ve cd calarda calısmıyor yardımcı olabılırsenız cok sevınırım ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |