![]() |
|
film çekerken kullanılan makinenin adını bilen var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 23:48 |
polisaj makinası baya var.onlardan buldum.bu ısıtıcı makinesini bulamıyordum.onuda buldum sağolun teşekkür ederim
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
ısı tabancasıymış evet salih abimde söyledi.bikerette buldum :)) 2 gecedir arıyorum delircem bulamıyorum.sonra dedim bi ara peugeotturkey vardı orda arkadaşlar bilir diye :)) karbon ve film işine girmeyi niyetliyorum ayrıca pasta cila makinası da araştırıyorum :)) napalım ek sermaye çıkarmaya çalışıyoruz :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
abi işle ilgili sıkıntılarım vardı biraz iş değişikliği yaptım.baya sıkıntılı günler geçirdim.yıkılmadım ayaktayım :)) dedim gireyim bakayım peugeotcu arkadaşlarım napıyolar.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
o kadar basitmiydi onun adı.2 gundur ınternette arıyorum bulamıyorum :)) bayadır giremiyorum forma salih abi mi isyanlarda görüyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
mrb arkadaşlar film veya karbon kaplama yaparken kullanılan makinenin adını bilen varmı.yoksa normal bir sac kurutma makinesi mi o.sac kurutma makinesi değil heralde cünki çok sıcak ufluyo.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |