![]() |
|
Lastik sürtmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||||
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2014 Saat 00:26 |
||||
ustalar şu konuyada bir el atın yaff..ama söyleyim benimki öyle türk işi olcak gibi değil arası bayağı kapalı çamurluğun :(
|
|||||
106 XR
|
|||||
![]() |
|||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
değişik bi çözüm yolu başarılı :)
![]() ![]() ![]() |
|||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||||
![]() |
|||||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||||
vay be :D
|
|||||
![]() |
|||||
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Sorma, biraz öyle oldu çamurlukların ucu lastiklere değiyomuş ufak bi tarbe almış iki tarafta hiç belli olmuyor ama dikkatli bakınca bende gördüm, usta tut bakıyım dedi çekti, arkaya 5 kişi oturduk seyir halindeyken hiç sürtmedi :D
|
|||||
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|||||
![]() |
|||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||||
yani sorun kaportaylamı alakalımıymış?
|
|||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||||
![]() |
|||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||||
Çözüm klasik Türk işi olmuş
![]() Geçmiş olsun.
|
|||||
__B0DRUMLU__
|
|||||
![]() |
|||||
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
||||
Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkürler, dün aracımı servise götürdüm balataları değiştirdim diskleri yaptırdım motor kulağı kopmuş onu değiştirdim herşey yapıldı sıra sürtmeyi çözmeye gelmişti, usta şöyle bi yandan baktı iki çamurluğu da dışarı doğru sertçe çekti bagaja 5 kişi oturdu sürtmedi araba. Ne yazık ki hiç birimiz bilemedik ama burda benimle fikirlerini paylaşan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler bi sorunu da böylece çözmüş olduk :)
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||||
yavruaslan senin sadece frene basınca titrediğini bilmiyordum o zaman haklısın jantlarda birşey yokdur ama yinede baktırmanda fayda var.
|
|||||
![]() |
|||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
bende sadece baskı balata deiştirmedim fren sistemi komple degişti triger seti filtreler ön takım şanzıman vs vs :)
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||||
EN GÜZELİ BENDE SENİN GİBİ YAPTIM 3-5 BİRİKTİRİP KOMPLE BAKIMA SOKTUM AMA BENİM Kİ BAYA MASRAFLI TUTMUŞTU BİLİYORSUN .. BASKI BALATADAN FREN MERKEZ POMPALARINA KADAR DEĞİŞTİRMİŞTİM .. SONUÇTA ARABAYA MODİFİYE YAPIP HIZLANDIRIYORUM AMA DURMAYI HESAPLAMIYORUZ...
|
|||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||||
![]() |
|||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
hepsini 0 alıp taktım abi :)
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
||||
Aynen aynen
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
||||
onuda değiştireceğim, çünkü pek güvenmedim orjinal değiller geç duruyorlar.
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||||
FREN BALATALARINDA AŞINMA OLURSA DA TİTREME YAPAR DİSCLERE BAKARKEN ONADA BAKSINLAR...
|
|||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
jantlarda egrilik olsa araba normal 100 km hıza filan geldigindede titremezmi ? ben sadece fren yapınca titriyor araba
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
jantlarını bi kontrol ettir eğrilik olabilir belki.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
bende yenisini aldım ama yenisini alınca kesilecek diye garanti yok ben yenisini aldıgım halde kesilmedi titreme öyle taşlatıcam galiba yenisini yamukluk var galiba baska alternatifi yok :)
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
ÇÖZÜMLERİ KOLAY VE AZ MALİYETLİDİR.. ÖN DİSKLERİ SÖKTÜR YAMUKLUK VARSA TORNACI HALLEDER YOK İÇİME SİNMEZ DERSEN YENİSİNİ AL ( BEN MESELA ÖYLE YAPMIŞTIM...) ROLANTİYİ BOĞAZ KELEBEĞİNİ TEMİZLET DÜZELİR ... SÜRTME OLAYINIDA O DEDİĞİM FAZLALIĞI ÇEKİÇLET BAK SORUNLARIN BİTTİ...
|
|||||
SHQIPTAR
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
||||
Boyası falan yok ama sürekli masraf çıkartıyor,
100 Km üzerinde giderken frene basınca direksiyon titriyo, fren disklerinde sorun var onlar tornalanacak rolantideyken kendi kendine arada gaz verip duruyor. Lastikler sürtüyor, daha aldığımdan beri bakıma götürmedim
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||||
Birde ben ozamanlar kasımpaşada oturuyordum kağıthane tarafından bir kaportacımız vardı.. Ustanın elinde ilginç bir alet vardı aleti takıp yavaş yavaş çevire çevire katlamıştı.. Tabi sırayla arka lastikleri sökmüştü...
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |