Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - YORUMLARINIZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

YORUMLARINIZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: YORUMLARINIZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR...
    Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 10:55
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

Hatir gonulle alakasi yok abi adam arabasinin ederinin yuksek yada dusuk oldugunu dusunmus ona gore fiyat koymustur ben hatir yuzunden cok kazik yiyeni gordum

Temizinin fiyatı 15-16 bin tl iken. 2 sene içinde ve özellikle  0 araca zamdan sonra. 25 bin tl yazılan 106 gti' ler tarzı örnekler için evet. Bu tarz uçuk fiyatları dosta satan varsa  bencede direk kazıklamıştır(yada sorunlu arabayı). 2.ci el sakat iş. Ucuza kaçılcaksa en azıdnan tanıdıktan almak gerekir diye düşünüyorum, sonradan sorun yaşamamak için . Keşke durumumuz olsa hiç düşünmeden 0 bmw vs alabilsekBig smile

aynen abi durum olsada keşke kendime S2000 yada RCZ alsam :)LOLLOLLOL
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 10:53

Hatir gonulle alakasi yok abi adam arabasinin ederinin yuksek yada dusuk oldugunu dusunmus ona gore fiyat koymustur ben hatir yuzunden cok kazik yiyeni gordum

10 yıllık ustam arkadaşım, dostum dediğim insan ben yokken babama 80 liralık malzemeye 160 lira diye kazık attı. Bir başka arkadaş arabasını satıcaktı araba almamıştım daha arıyordum aksilik oldu elemanın arabasını alamadım sonra arabasını sattı meğerse araba arada şanzımanda sıkıntı çıkarıyormuş ve komple şanzıman istiyormuş ben o aracı sürüyordum ve bana hiç bahsetmemişti ki bu mahalleden arkadaşım yani....
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 10:52

Temizinin fiyatı 15-16 bin tl iken. 2 sene içinde ve özellikle  0 araca zamdan sonra. 25 bin tl yazılan 106 gti' ler tarzı örnekler için evet. Bu tarz uçuk fiyatları dosta satan varsa  bencede direk kazıklamıştır(yada sorunlu arabayı). 2.ci el sakat iş. Ucuza kaçılcaksa en azıdnan tanıdıktan almak gerekir diye düşünüyorum, sonradan sorun yaşamamak için . Keşke durumumuz olsa hiç düşünmeden 0 bmw vs alabilsekBig smile

Düzenleyen dogan106 - 07 Mayıs 2014 Saat 10:53
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 10:45
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 10:21
ben aramam abi gider bakarım :) hatası varsa atlar İETT'me geri dönerim :)
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 10:15

Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

ABİ 2. EL ALIYORSUN. Bu dediklerin elbette çıkıcak ama 10 km sonra, ama 10.000 km sonra çıkacak ben 306'mı 7000 liraya aldım aldığımda tek kuruş masrafı yoktu. Kısa şanzıman koydum alır almaz 17.000 km sonra uğultu yapıyor diye komple parçalarını yenilemek zorunda kaldım şanzımanın. lpg ci arkadaşım hemen hemen hergün ordayım lpg yi kendimiz taktık ama sıkıntım eksik olmuyordu sıfır aldık sıfır taktık ve servisin içindeyiz. Abi sende iyi biliyorsun beni, ve beni tanıyan az çok herkes biliyor bu forumda ben bu arabayı aldıkdan sonra arabamla alakalı herşeyi en ince detayına kadar öğrenmek için gece kendi işimde, gündüz motorcuda-sanayide çalıştım. Ve masrafı 10-20-40- böyle ufak masrafları her ay muhakkak çıktı ve ben bu arabayı alırken kendim inceledim karar kıldım en son servise gösterip aldım. Ya 2. el almıycaz yada ufak tefek şeyleri es geçicez salih abi durumu özetledi. Kaportası düzgün olsun (toplanmış yada boyanmış yada işlem görmüş fark etmez) motoru aldığında sağlam olsun, yürürü iyi olsun yeter aldığın an önemli bunlar fiyatlar düşük diye bakmamak olmaz... her fırsatı değerlendirmek lazım...

Katılıyorum abi sana ucuza alınan araçlar sıkıntılı olabilir kabul birde pahalıya satıp da sorunlu araba satan adamlar var onlara sorsan araçlarının hiç birşeyi yok ama ortada araç boya lazım motor lazım şanzıman lazım vb bir sürü sorun o adamda aynı para istiyor sağlam araba satanda aynı para istiyor konumuza dönecek olursak da misal sen şuanki piyasa şartları ile 306 yı çok iyi fiyata almışsın sorunlu muydu değildi işini bilen adam ucuza da güzel araba alır pahalıya da salih abinin söylediği gibi kaportası düzgün olsun yürürü düzgün olsun ne olursa olsun.

İşini bilen adam ucuzada güzel araba alır ancak tanıdıktan hatır gönül ricası yada satan adamın piyasayı hiç bilmeme yada uğraşmak istememesi sebebi ile olur. Bu durumların olmadıgı bilinçli alıcı ve bilinçli satıcı' nın yaptığı alışverişte. 0 arabalara yapılan zam' dan dolayı 2.ci el piyasasının artmış olması sebebi ile kimse sağlam aracını o belirttiğin fiyatlara bırakmaz. Üsttede yazdıgım gibi ben mutlaka şike ararım

Düzenleyen dogan106 - 07 Mayıs 2014 Saat 10:15
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 09:51
Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

ABİ 2. EL ALIYORSUN. Bu dediklerin elbette çıkıcak ama 10 km sonra, ama 10.000 km sonra çıkacak ben 306'mı 7000 liraya aldım aldığımda tek kuruş masrafı yoktu. Kısa şanzıman koydum alır almaz 17.000 km sonra uğultu yapıyor diye komple parçalarını yenilemek zorunda kaldım şanzımanın. lpg ci arkadaşım hemen hemen hergün ordayım lpg yi kendimiz taktık ama sıkıntım eksik olmuyordu sıfır aldık sıfır taktık ve servisin içindeyiz. Abi sende iyi biliyorsun beni, ve beni tanıyan az çok herkes biliyor bu forumda ben bu arabayı aldıkdan sonra arabamla alakalı herşeyi en ince detayına kadar öğrenmek için gece kendi işimde, gündüz motorcuda-sanayide çalıştım. Ve masrafı 10-20-40- böyle ufak masrafları her ay muhakkak çıktı ve ben bu arabayı alırken kendim inceledim karar kıldım en son servise gösterip aldım. Ya 2. el almıycaz yada ufak tefek şeyleri es geçicez salih abi durumu özetledi. Kaportası düzgün olsun (toplanmış yada boyanmış yada işlem görmüş fark etmez) motoru aldığında sağlam olsun, yürürü iyi olsun yeter aldığın an önemli bunlar fiyatlar düşük diye bakmamak olmaz... her fırsatı değerlendirmek lazım...

Katılıyorum abi sana ucuza alınan araçlar sıkıntılı olabilir kabul birde pahalıya satıp da sorunlu araba satan adamlar var onlara sorsan araçlarının hiç birşeyi yok ama ortada araç boya lazım motor lazım şanzıman lazım vb bir sürü sorun o adamda aynı para istiyor sağlam araba satanda aynı para istiyor konumuza dönecek olursak da misal sen şuanki piyasa şartları ile 306 yı çok iyi fiyata almışsın sorunlu muydu değildi işini bilen adam ucuza da güzel araba alır pahalıya da salih abinin söylediği gibi kaportası düzgün olsun yürürü düzgün olsun ne olursa olsun.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 09:16
Recep' im günaydın;

Ucuza aldıgın arabada süpriz olarak  ufak masraf çıkmıyor biz ondan bahsediyoruz, mutlaka bir şike oluyor. Ufak masraf saglam arabada her ay çıkıyor.

Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 08:44
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 08:44

Bir aracın  evveliyatı bilinmiyorsa herzaman risklidir, araçtan çok anladığımızı düşünürüz fakat hiç olmadık bi problem çıkartır.  5 viteste giderken  stop etmeden tutun, km' de 80 kuruş yakmadan tutun, alttan gelen takur tukur/şangur şungur seslerden tutun, hiç ummadık şanzıman problemiyle karşılaşmaktan tutun, direksiyon kutusunun bozuk çıkmasından tutun, elektrik problemi çıkarmasından tutun ucu bucağı olmayan ihtimallere tabidir. Kimse sağlam malını ucuza satmaz, ederine bırakır.
Benim düşüncem 2 yıl önce kötüde olsa bastan kendim yaratıcagım araba yapmaktı 12-13 lira temiz olarak gösterilenleri almaktansa 10 liraya kötüsünü alıp 6 bin liraya aracı çok iyi hale getirdim. ( 2012 yılında 12-13 bin tl yazılan GTİ' ların nerdeyse hepsine gidip baktık hiç temizi yoktu, quicklerde ben 10-11-bin tl' ye temiz rastlamadım 12bin tl temizlerin kilometresi çoktu)
Şu anda piyasada en düşük 11-12 olarak baslıyor keza senin listedeki araçlarda öyle. Bu araçlardan birini aldıgında mutlaka bi süprizle karşılaşıcaksındır toplayım derken dünya masraf cıkıcak. Bunlar arasından temiz bulurum dersen hiç dolaşma derim. Bunu ben garanti ediyorum en iyi ihtimalle araç 350.000' den çevirme çıkıcak. 

Düzenleyen kuscu38 - 07 Mayıs 2014 Saat 08:54
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 02:30

Bir aracın  evveliyatı bilinmiyorsa herzaman risklidir, araçtan çok anladığımızı düşünürüz fakat hiç olmadık bi problem çıkartır.  5 viteste giderken  stop etmeden tutun, km' de 80 kuruş yakmadan tutun, alttan gelen takur tukur/şangur şungur seslerden tutun, hiç ummadık şanzıman problemiyle karşılaşmaktan tutun, direksiyon kutusunun bozuk çıkmasından tutun, elektrik problemi çıkarmasından tutun ucu bucağı olmayan ihtimallere tabidir. Kimse sağlam malını ucuza satmaz, ederine bırakır.
Benim düşüncem 2 yıl önce kötüde olsa bastan kendim yaratıcagım araba yapmaktı 12-13 lira temiz olarak gösterilenleri almaktansa 10 liraya kötüsünü alıp 6 bin liraya aracı çok iyi hale getirdim. ( 2012 yılında 12-13 bin tl yazılan GTİ' ların nerdeyse hepsine gidip baktık hiç temizi yoktu, quicklerde ben 10-11-bin tl' ye temiz rastlamadım 12bin tl temizlerin kilometresi çoktu)
Şu anda piyasada en düşük 11-12 olarak baslıyor keza senin listedeki araçlarda öyle. Bu araçlardan birini aldıgında mutlaka bi süprizle karşılaşıcaksındır toplayım derken dünya masraf cıkıcak. Bunlar arasından temiz bulurum dersen hiç dolaşma derim. Bunu ben garanti ediyorum en iyi ihtimalle araç 350.000' den çevirme çıkıcak. 

çok güzel özetlemişsin
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
ercn86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ercn86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 01:31

Söylediklerine tamamen katılıyorum fazlası var eksiği yok ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 01:12

Düzenleyen dogan106 - 07 Mayıs 2014 Saat 01:16
Yukarı Dön
ercn86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ercn86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 00:21
Kimseyle kavga ettiğimiz yok alıcının parası satıcının arabası vardır işine gelen alır gelmeyen almaz herkes bi şekilde yolunu bulur ...
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 23:44
aynen ercan şu anki piyasada haklısın ama bu arabaların hakkı belli ne zaman bu keyfe keder ilan koyma olayı oldu fiyatlar uçtu yapsınlar ilan koyma muhabbetini ücretli olarak ozaman bak herkes hakkını yazıcak satılsın diye. satılmazsa olan yatırdıkları paralara olucak bak araba pazarlarına nettekinin aksini söylüyor galericiler haricinde hep ihtiyacı olanlar geliyor... 
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
ercn86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ercn86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 23:31
Estağfurullah ne özrü :) sürçü lisan ettiysem affola arkadaşında dediği gibi temiz araba herzaman temiz para şahsen ben 1 2 fazla verir temizini alırım dökük arabaya daha fazla masraf yapmaktansa :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 23:28
temiz araba kendini belli eder, ilanı 1 saat bile durmadan giden arabalar da var.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 23:20
Sizin şahsına söylemedim yanlış anlaşıldım özür dilerim :) bu düşünce fiyat arttırıyor malesef bundan bir kaç sene önce bu arabaların fiyatı 10000 idi 10 bine de var 11 bine de var 12 bine de var temiz araç ancak piyasada temiz araç olmadıgı için pek fazla aynı gün satılanlar bile oluyo benim araç ilan koyuldugu gün aldım ben 1 gün daha kalsa kesin satılırdı kalmazdı bana temiz quikler gidiyo malesef satılmayanlar kalıyor
Yukarı Dön
ercn86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ercn86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 23:18
Tabi senin araca bakış açınla benimki farklıdır mutlaka düzgün araçtan kastım kazasız değişensiz en fazla 1 2 parça boya km de malum düşük vs vs
Uzun lafın kısası elimizdeki araçların kıymetini bilelim helede 106 ların satmaya satarsın ama almaya gelince illahlah edersin ...
Yukarı Dön
ercn86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ercn86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 23:15
Piyasayı ben yükseltmiyorum ben binici bir varandaşım :) 12 ye almışsın kazasız belasız inş
Bak bakalım 11 12 düzgünü varmı ha ihtiyacı olur acil satar o ayrı mesele :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 benzin pompasi surekli calismasi sorunu son mesaja git 4292 12 yavuztugay
konu icon 2019 1.5 bluehdi eat6 yakıt tüketimi son mesaja git 2217 1 bsencan
konu icon Partikül Filtresi Temizliği sağlıklımı son mesaja git 231 0 bebetq881
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 586 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 405 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 182 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 150 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27503 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 858 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37339 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 298412 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 111 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 95611 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1493 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1067 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6899 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1134 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 921 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3682 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 50026 50 Pejo58
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
bebetq881 1
bsencan 1
yavuztugay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English