|
YORUMLARINIZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 10:55 |
|
aynen abi durum olsada keşke kendime S2000 yada RCZ alsam :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
10 yıllık ustam arkadaşım, dostum dediğim insan ben yokken babama 80 liralık malzemeye 160 lira diye kazık attı. Bir başka arkadaş arabasını satıcaktı araba almamıştım daha arıyordum aksilik oldu elemanın arabasını alamadım sonra arabasını sattı meğerse araba arada şanzımanda sıkıntı çıkarıyormuş ve komple şanzıman istiyormuş ben o aracı sürüyordum ve bana hiç bahsetmemişti ki bu mahalleden arkadaşım yani....
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Temizinin fiyatı 15-16 bin tl iken. 2 sene içinde ve özellikle 0 araca zamdan sonra. 25 bin tl yazılan 106 gti' ler tarzı örnekler için evet. Bu tarz uçuk fiyatları dosta satan varsa bencede direk kazıklamıştır(yada sorunlu arabayı). 2.ci el sakat iş. Ucuza kaçılcaksa en azıdnan tanıdıktan almak gerekir diye düşünüyorum, sonradan sorun yaşamamak için . Keşke durumumuz olsa hiç düşünmeden 0 bmw vs alabilsek
Düzenleyen dogan106 - 07 Mayıs 2014 Saat 10:53 |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hatir gonulle alakasi yok abi adam arabasinin ederinin yuksek yada dusuk oldugunu dusunmus ona gore fiyat koymustur ben hatir yuzunden cok kazik yiyeni gordum
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
kuscu38
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben aramam abi gider bakarım :) hatası varsa atlar İETT'me geri dönerim :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İşini bilen adam ucuzada güzel araba alır ancak tanıdıktan hatır gönül ricası yada satan adamın piyasayı hiç bilmeme yada uğraşmak istememesi sebebi ile olur. Bu durumların olmadıgı bilinçli alıcı ve bilinçli satıcı' nın yaptığı alışverişte. 0 arabalara yapılan zam' dan dolayı 2.ci el piyasasının artmış olması sebebi ile kimse sağlam aracını o belirttiğin fiyatlara bırakmaz. Üsttede yazdıgım gibi ben mutlaka şike ararım
Düzenleyen dogan106 - 07 Mayıs 2014 Saat 10:15 |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Katılıyorum abi sana ucuza alınan araçlar sıkıntılı olabilir kabul birde pahalıya satıp da sorunlu araba satan adamlar var onlara sorsan araçlarının hiç birşeyi yok ama ortada araç boya lazım motor lazım şanzıman lazım vb bir sürü sorun o adamda aynı para istiyor sağlam araba satanda aynı para istiyor konumuza dönecek olursak da misal sen şuanki piyasa şartları ile 306 yı çok iyi fiyata almışsın sorunlu muydu değildi işini bilen adam ucuza da güzel araba alır pahalıya da salih abinin söylediği gibi kaportası düzgün olsun yürürü düzgün olsun ne olursa olsun.
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Recep' im günaydın;
Ucuza aldıgın arabada süpriz olarak ufak masraf çıkmıyor biz ondan bahsediyoruz, mutlaka bir şike oluyor. Ufak masraf saglam arabada her ay çıkıyor. |
||
kuscu38
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
kuscu38
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ABİ 2. EL ALIYORSUN. Bu dediklerin elbette çıkıcak ama 10 km sonra, ama 10.000 km sonra çıkacak ben 306'mı 7000 liraya aldım aldığımda tek kuruş masrafı yoktu. Kısa şanzıman koydum alır almaz 17.000 km sonra uğultu yapıyor diye komple parçalarını yenilemek zorunda kaldım şanzımanın. lpg ci arkadaşım hemen hemen hergün ordayım lpg yi kendimiz taktık ama sıkıntım eksik olmuyordu sıfır aldık sıfır taktık ve servisin içindeyiz. Abi sende iyi biliyorsun beni, ve beni tanıyan az çok herkes biliyor bu forumda ben bu arabayı aldıkdan sonra arabamla alakalı herşeyi en ince detayına kadar öğrenmek için gece kendi işimde, gündüz motorcuda-sanayide çalıştım. Ve masrafı 10-20-40- böyle ufak masrafları her ay muhakkak çıktı ve ben bu arabayı alırken kendim inceledim karar kıldım en son servise gösterip aldım. Ya 2. el almıycaz yada ufak tefek şeyleri es geçicez salih abi durumu özetledi. Kaportası düzgün olsun (toplanmış yada boyanmış yada işlem görmüş fark etmez) motoru aldığında sağlam olsun, yürürü iyi olsun yeter aldığın an önemli bunlar fiyatlar düşük diye bakmamak olmaz... her fırsatı değerlendirmek lazım...
Düzenleyen kuscu38 - 07 Mayıs 2014 Saat 08:54 |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok güzel özetlemişsin |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
ercn86
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Söylediklerine tamamen katılıyorum fazlası var eksiği yok ... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bir aracın evveliyatı bilinmiyorsa herzaman risklidir, araçtan çok anladığımızı düşünürüz fakat hiç olmadık bi problem çıkartır. 5 viteste giderken stop etmeden tutun, km' de 80 kuruş yakmadan tutun, alttan gelen takur tukur/şangur şungur seslerden tutun, hiç ummadık şanzıman problemiyle karşılaşmaktan tutun, direksiyon kutusunun bozuk çıkmasından tutun, elektrik problemi çıkarmasından tutun ucu bucağı olmayan ihtimallere tabidir. Kimse sağlam malını ucuza satmaz, ederine bırakır.
Benim düşüncem 2 yıl önce kötüde olsa bastan kendim yaratıcagım araba yapmaktı 12-13 lira temiz olarak gösterilenleri almaktansa 10 liraya kötüsünü alıp 6 bin liraya aracı çok iyi hale getirdim. ( 2012 yılında 12-13 bin tl yazılan GTİ' ların nerdeyse hepsine gidip baktık hiç temizi yoktu, quicklerde ben 10-11-bin tl' ye temiz rastlamadım 12bin tl temizlerin kilometresi çoktu) Şu anda piyasada en düşük 11-12 olarak baslıyor keza senin listedeki araçlarda öyle. Bu araçlardan birini aldıgında mutlaka bi süprizle karşılaşıcaksındır toplayım derken dünya masraf cıkıcak. Bunlar arasından temiz bulurum dersen hiç dolaşma derim. Bunu ben garanti ediyorum en iyi ihtimalle araç 350.000' den çevirme çıkıcak.
Düzenleyen dogan106 - 07 Mayıs 2014 Saat 01:16 |
||
ercn86
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kimseyle kavga ettiğimiz yok alıcının parası satıcının arabası vardır işine gelen alır gelmeyen almaz herkes bi şekilde yolunu bulur ...
|
||
kuscu38
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen ercan şu anki piyasada haklısın ama bu arabaların hakkı belli ne zaman bu keyfe keder ilan koyma olayı oldu fiyatlar uçtu yapsınlar ilan koyma muhabbetini ücretli olarak ozaman bak herkes hakkını yazıcak satılsın diye. satılmazsa olan yatırdıkları paralara olucak bak araba pazarlarına nettekinin aksini söylüyor galericiler haricinde hep ihtiyacı olanlar geliyor...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
ercn86
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Estağfurullah ne özrü :) sürçü lisan ettiysem affola arkadaşında dediği gibi temiz araba herzaman temiz para şahsen ben 1 2 fazla verir temizini alırım dökük arabaya daha fazla masraf yapmaktansa :)
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
temiz araba kendini belli eder, ilanı 1 saat bile durmadan giden arabalar da var.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sizin şahsına söylemedim yanlış anlaşıldım özür dilerim :) bu düşünce fiyat arttırıyor malesef bundan bir kaç sene önce bu arabaların fiyatı 10000 idi 10 bine de var 11 bine de var 12 bine de var temiz araç ancak piyasada temiz araç olmadıgı için pek fazla aynı gün satılanlar bile oluyo benim araç ilan koyuldugu gün aldım ben 1 gün daha kalsa kesin satılırdı kalmazdı bana temiz quikler gidiyo malesef satılmayanlar kalıyor
|
||
|
||
ercn86
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tabi senin araca bakış açınla benimki farklıdır mutlaka düzgün araçtan kastım kazasız değişensiz en fazla 1 2 parça boya km de malum düşük vs vs
Uzun lafın kısası elimizdeki araçların kıymetini bilelim helede 106 ların satmaya satarsın ama almaya gelince illahlah edersin ... |
||
ercn86
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Piyasayı ben yükseltmiyorum ben binici bir varandaşım :) 12 ye almışsın kazasız belasız inş
Bak bakalım 11 12 düzgünü varmı ha ihtiyacı olur acil satar o ayrı mesele :) |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |