![]() |
|
306 İstanbul LPG'li . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkydmr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2014 Saat 01:37 |
Hoşbulduk teşekkürler sizin bilgilerinze ihtiyacım var kafamda Platium almak var en iyi ve en temiz o geliyor gözüme buna kıyaslarsak yakıt olarak Citroen Saxo 1.5d tavsiye ettiler fazlaca ama hem görüntü hemde 55 beylirlig güç beni arabadan itiyor kararsızım ama şuanda tek isteğim platinum !
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş geldiniz istediğiniz fiyata güzel bir şey bulursunuz inşl.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
gkydmr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Güncel fiyatta artışım var 11.500 12.000 zorlarım platium sartıyla :=)
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler :=)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hayırlısı olsun, hoşgeldiniz.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar alacağım ilk araba 306 olsun istedim ve bir arayış içindeyim 7000 tl nakitim var ve bunu 10.000 cıkarmayı planlıyorum. Eğer 98-99 arası bu fiyat aralığında ufak tefek masrafı olsada sorun olmaz :) aracını satmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşırsa sevinirim istanbul kartaldayım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |