![]() |
|
Benzin Simülatörü Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 00:44 |
Arkadaşlar Merhabalar;
Geçenlerde nette benim LPG sorununu araştırırken şöyle bir ürüne denk geldim. LPG için "Benzin Simülatörü" diye. Söylendiğine göre bu cihaz yakıt göstergesi düşme sorununu çözüyormuş. Neyse bende firmayı aradım, konuyla ilgilenen teknisyenle kısa bir görüşme gerçekleştirdim. Bu görüşmeden çok net bir bilgi alamadım, en azından çalışma prensibi konusunda diyelim. Telefonda görüştüğüm arkadaş (çok müsait değildi:) işlevinden bahsetti genel itibari ile. Şimdi kafama takıldı, bu aletin çalışma mantığı nedir diye. Ben arkadaşa, depodaki benzin miktarını hafızaya alıp, tekrar ecudan güncelleme falan mı yapıyor dediğimde onun gibi birşey dedi. Bende pek anlamadım açıkçası, sizlere danışayım dedim. Bu kadar adam kafa yorarsak muhakkak buluruz diye düşündüm:) Bu arada perakende satış yapmıyoruz dediler, daha sonra gittigidiyor sitesinde ürünün kapalı ilanlarda göründüğünü söylediğimde de tekrar ilanı güncelleriz oradan temin edebilirsiniz dediler. Eski ilanda fiyatı 15Tl görünüyordu bilginize.... LİNK: Düzenleyen ByHack - 01 Mayıs 2014 Saat 00:45 |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |