|
106 Spor Yay |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 10:56 |
mishimoto kırmızı 206 için 3.5cm var. arabamdan yeni cıkarttım orjinale döndüm. en ufak ısıtma kesme bicme yok. kutudan cıktıgı gibi takıldı arabaya. 6 ay kullandım. sarmadı artık. yeni cıkarttırdım. sadece boyasının bazı yerlerinde kavlama var. o baska biseyi yok. dusunursen verirym sana
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaylarda 2. el olması sıkıntı çıkarma ihtimali çok çok az amortisörlerde evet ikinci el alma taraftarı değilim ama yaylarda sıkıntı olmaz. 2. elleride değerlendirmelisin bence. ( kesme, ısıtma, presleme yoksa)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
Ups782
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese iyi forumlar aracıma 5 cmlik eirbach spor yay almak istiyorum acıkcası 2.ellere pek güvenemiyorum bunun icin yayları alabilcegim güvenilir bir site veya kişi var mıdır?
(Eskişehir de oturuyorum yakın illere gitme imkanım var.Ankara,Bursa vs) |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ortalarından gecer :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |