![]() |
|
sayın adminler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 Saat 19:45 |
Forumumuz gayet başarılı ama tabii ki daha iyi olabilir.Sizler gibi insanların eleştirileri çok önemli fakat eleştirilerinizin altına önerilerinizi de eklerseniz forum mumuza katkınız şimdikinden çok daha yararlı olucak.
Ben bu forumun üyesi olarak eleştirileriniz için teşekkür ederim ve önerilerinizi en kısa zamanda gündeme getirmenizi beklerim
Teşekkürler Düzenleyen MertCakbak - 03 Haziran 2009 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylediklerinizi saygıyla karşılıyorum ancak kıdeme erişmek için atılmış mesajlar da yok değil. Site yöneticileri/sahipleri olarak bir yandan haklısınız zira çok katılımın olması veya atılan mesaj sayısı bu sitenin rantıdır, buna söyleyecek birşey yok. Ama diğer taraftan can alıcı bir başlıkla açılmış ve gerçekten okumaya değer bilgileri içeren konular bazen ciddiyetini ve önemini bu tür mesajlardan dolayı yitiriyor. Buna bir yasak getirilemez belki ama biz kullanıcıların da azami özeni göstermesi de gerekir. Ayrıca hazır konusu açılmışken bir başka hususu da ben aktarmak isterim. Lütfen mesajlarımızı öz türkçemizle yazalım, yabancı kelimelerle süslemelere, gereksiz kısaltmalara hiç gerek yok. Bu site düzeyli ve saygın bir kitleye hitap ediyor, diğer forumlara örnek olmalıyız. Umarım yazdıklarımdan dolayı geçen günkü gibi yanlış anlaşılmam.. Saygılar |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda aktif olanlanların veya birbirini tanıyan insanların konuyu güncel tutmak için birkaç güzel sözünün bence çok bir zararı olmaz.. Ama tabiki abartıya kaçılmamalı, geyik çevirerek konu maksadından uzaklaştırılmamalı..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
öncelikle alakan için teşekkürler
ikinci el mesajlarındaki çoğu hayırlı satışlar tarzındaki yorumların hepsi konuyu güncel tutup yardımcı olabilmek içindir. P.T. Forumlarında kimsenin daha fazla post atarak kıdemli üye olacağı bir şekil düşünülemez. Her ne kadar uzman üye, deneyimli üye, gibi yazsa dahi herkes bu ailenin bir ferdidir. Paylaşımlarda dahi yapılacak bir teşekkür , bir sağol sözcüğü paylaşımı dahada arttıracak ve paylaşımların kalitesini yükseltecektir. Yapılan emekleri her zaman takdir etmek gerekir kanaatimce, ister alıntı olsun, ister kendi paylaşımları olsun.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
selamlar herkese
katip sen de hoşgeldin.
ben malesef katip arkadaşıma katılıyorum.
hiç kimse alınmasın , darılmasın.
kendimce doğruları konuşuyorum.
hatalı olduğumu düşünüyorsanız da saygı duyarım.
ikinci el mesajlarının %90 ı hayırlı satışlar ile geçiyor.
bunu yazmak zorunda değiliz arkadaşlar.
birileri paylaşım yapıyor.
geri kalan tüm yorumlar teşekkürler ile geçiyor.
konunun içinde o konu ile alakası olmayan tüm mesajlar silinmelidir bence.
konuya ilave ya da revizyon yapacaksak yazalım. bu iki şey yoksa hiçbirşey yazmayalım arkadaşlar.ayrıca forumda teşekkür kazanmak için paylaşım yapacaksak bence hiç paylaşım yapmayalım.
forum msn ya da mirc değil arkadaşlar.
burası kütüphane olmalı. gereksiz , yanlış , kulaktan dolma bilgilerin olmaması gerektiği gibi alakasız yorumlar da olmamalı bence.
bu foruma üye olmayanlar herhangi bir konu için google da arama yaptığında yazdıklarımızı okuyor.
ayrıca mümkünse kıdem olayı kalksın derim
neden mi?
örnek olarak ;
binlerce mesajlı deneyimli üyenin yazdığı mesajların %90 ı teşekkürler , paylaşım için teşekkürler , hayırlı satışlar vs.. olması hoş birşey mi?
deneyim ya da uzman demek
açılan konu sayısı ya da mesaj sayısı değil , konu ve paylaşım kalitesi
mümkün olduğunca az ama öz yazım
etkinliklerde faal olma
vs..
Düzenleyen individual - 10 Ocak 2009 Saat 01:24 |
|
![]() |
|
katip ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bu yazılanlardan hata ettiğimi anlıyorum.özür diliyorum herkesten.birkaç arkadaşın dışında yapıcı cevaplar beklerken.katli vacipdir,durumuna düştüm.polemiklere gerek yok.ben konuları ele alayım.o zaman bu arkadaşların katılımlarını görmek isterim.sadece"paylaşımın için teşekkürler" demekle olmuyordur zannediyorum.
|
|
![]() |
|
enderkaradag ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderkaradag
sayın katip sitemizi iyice incelemenizi ve fotoğraflı anlatım makalelerini okumanızı tavsiye ederim.bu
konuyla ilgili olarak site yöneticilerimiz başta olmak üzere özellikle HAŞİM AYAZ abim ve
bütün üyeler ellerinden geldiğince bildiklerini paylaşmaktadırlar site daha 1 yaşını bile
doldurmadan yaptığı organizasyonlar ve kurulan dostluk ortamı çok uzun yıllar açık olan bi
siteden daha sıkı sağlam ve eğlenceli..umarım gerekli konu başlıkları altında ulaşmak
istediğin bilgileri bulmuşsundur.bulamadıkların içinde bilgi sahibi üyeler sana yardımcı olurlar.
|
|
meRSiN
|
|
![]() |
|
ixtanbul ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
ben malesef arkadaşa katılmıyorum eleştiri dogru şekilde yapılırsa elieştiridir. |
|
![]() |
|
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Aramıza hoşgeldin arkadaşım... biraz geç yazdım ama olsun...
Öncelikle şunu söylemeliyim bende uzun süredir üye değilim... Arkadaşlar hissettirmesede toyum sayılır =) 207 kullanıcısıyım. Bir Peugeot hastalığım vardır serilerini özellikle 106 GTI hastasıyım fakat fazla bilgim yoktur... gerek motor aksamı gerek elektrik gerekse yürüyen aksam...aracıma bağlayacağım jantın ebat ve bijon aralıklarını dahi bilmezdim... Fakat forum baya destekli oldu... aracımda yaşadığım ufak çaplı sorunları çözmeme katkı sağladı... Ben forumun sorun desteğini karşılayamadığını düşünmüyorum... Tabiki konuyu açan arkadaşımızın da kendi düşüncesi olduğu gibi bu da benim düşüncem... Saygılar... Tolga Sena KARVAN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sayın Katip
Oneri ve şikayetçi olduğunuz noktaları belirtirseniz daha saglıklı bir munazara olacagı kanısındayım Bekliyoruz... |
|
![]() |
|
sayın arkadaşlar.üye olduğumdan beri siteyi inceliyorum.fakat site içerisinde peugeot harici hemen hemen herşey var.daha doğrusu bir peugeot kullanıcısının ihtiyaç duyduğu fazla birşey yok.bu konuda sizin ve biz üyelerin ne yapması gerekiyorsa.yapalım.site adına yakışır bir şekilde tüm internet kullanıcılarının vazgeçemeyeceği bir yer olsun.yanlış düşünüyorsam bagışlayın. bilginize sayğılar. Türkiyede Sadece Peugeot Olarak Değil Diğer Marka Siteleri'de Dahil Bu Kadar Doyurucu Bilgiyi Başka Yerde Bulmanız İmkansız.
Ampül Kodlarından-Model Uzantılarına-Resimli Montaj Anlatımlarından-Peugeot Servislerine-Ücretsiz Çekici Hizmetinden-Uygun Modele Uygun Modifiye Tuning Parçasındab,Peugeot Bosh Ana Beyin Ünitelerinin Resim ve Devrelerine Kadar.Forumlarımız'da Ulaşılamayacak Bilgi Yok.
Forumu Detaylı İncelememişsiniz.Birde Şu Varki ''Peugeot Fan Club'' Olarak Yola Çıktık Bu İsmi Aldık.
İnsanları Egzoz-Filtre-Chip İle Boğarsanız Herkez Alacağını Alır Dostluk Arkadaşlık Tanışma Sosyalleşme Kalmaz.
İnsanları Birbirine Bağlayan Sosyal Etkileşimlerdir.Kültürler Arası Farkların Cazip Çekiciliğidir.
Teknik Bilgide'de-Sosyal İçerikte'de Şu An Gerek Peugeot Siteleri İçinde Gerekse Diğer Marka Sitelerinde En Öndeyiz Çok Şükür.Bunlar Hep Emeğin Ürünüdür.
Eleştiriye Açık Olmakla Beraber Forumu İncelemediğiniz Görüşündeyim.İncelediğiniz Taktirde Yada Bir Probleminiz Olduğu Taktirde Açacagınız Başlığa Gece Yarısı Bile Olsa Doğru Teknik Teorik Bilginin Hemen Aktığını Göreceksiniz.
Sizi Forumun Sosyal ve Teknik Nimetlerinden Faydalanmaya Davet Eder Hayırlı Forumlar Diler Yeni Dostlar Kazanmanızı Temenni Ederim. Düzenleyen AKlNCl - 27 Kasım 2008 Saat 00:30 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Eleştiriniz için sağolun.
Peugeot Turkey Kuruluş amaçlarından biri olan bilgi paylaşımı her gecen gün artarak resmi bir teknik veri tabanına dönüşecektir. Çalışmalarımız devam ederek büyümektedir. Her Alanda önde olabilmek adına projelerimize başlamış bulunmaktayız. İlerleyen Aylarda Peugeot adına atılacak adımlarda ne kadar ciddiye alarak uğraştığımızı herkes net bir şekilde anlayacaktır. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Katip hocam, öncelikle hoş geldiniz. İnanın görüş ve önerileriniz bizim için çok kıymetlidir. Peugeot teknik konuları açısından ülkemizde ciddi bir materyal sıkıntısı yaşanmaktadır. Bunun bilincinde olan genç sitemiz insanları bilgilendirme görevini karşılık gözetmeksizin kendine misyon edinmiştir. Sadece nasıl yapılır bölümü dahi Pug severler için benzersiz bir kaynak niteliğindedir. Çok yakın bir zamanda Peugeot Turkey ekibi olarak bir ilke imza atacağız, 206 konusundaki makalelerimizi birleştirerek Bir 206 toolbox kitapçığı hazırlayacağız. Kaynak havuzumuzu büyütmemizde en büyük gücümüz siz dostlarımızın yardım ve istekleridir. Saygılarımla, |
|
![]() |
|
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Aramıza hoşgeldiniz..
Forumun kuruluş gayesi bilgi paylaşımıdır.. Amaç Peugeot Ortamı olsa da gaye paylaşımdır.. Fazlalık ya da eksiklik göreceli kavramlardır,ne güzel irdelemişsiniz Peugeot adına fazla bir bilgi göremedim diye.. Bizler bilgiye susamış insanlarız..Daha düne kadar araba sahibi olmayıp da aradığı bir spoiler ilanı sayesinde bu forumla tanışan ben gibi şahs-ı Muhteremler olabileceği gibi,bir anda farklı münazaralar,beklentiler içerisine girmiş insanların da olabilme ihtimalleri vukuu bulabilir.. İmpalalarla,BuicklerLe büyüdüğünüzü belirtmişsiniz ne kadar güzel,bu da kuşağınızın eski ve köklü olduğuna delalettir kanımca.. KArşılaşılan tablodaki eksiklikler bilgi birikimlerinin eksik olmasından mütevellit olabilir,sizin de acizane bu Aş içerisinde Küçük bir tuz olmanız yemeğin nefesetini arttıracaktır.. Bizler diyorum çünkü rütbe itibariyle Kullanıcı seviyesinde olan bir şahıs olarak Forumu benimsediğim için acizane bu gruba kendimi de dahil ediyorum,Çok şanslı insanlarız.. Neden diyeceksiniz.. Aracımın küçük bir sorunu olduğunda danışabileceğim insanlar,Dostlar oldu bu güzide yer sayesinde..Ve şimdi her fırsatta bir araya gelip hasbihal edip,küçük lokmaları paylaşabiliyoruz,o derece samimiyiz.. Takdir edersiniz ki SIR gibi saklanan bilgilerin paylaşıldığı samimi ve içten çok fazla mekan yok bu sanal alemde.. Bu tarz yaklaşımları,yeni üye olan şahıslara gösterilen ilgi ve sıcakkanlılık gibi basit ama yerinde davranışlar ve tepkilerle bu güzide yeri seçkin bir ortam haline sokmaya çalışıyoruz.. Şahsınız da bu güzide farklı ortamın havasını teneffüs etmekle müşerref olmuş birisi olarak engin bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşırsanız meydana gelen ortamın ziyadesiyle nefasetini arttırıcaksınız..Öğrenmek istediklerinizi sorarsanız yardımcı olmak için çırpınan arkadaşlarımızın varlığını yakinen göreceksiniz.. SAygı ve sevgiyle selamlıyorum tekrar..Aramıza hoşgeldiniz..Şeref verdiniz.. |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Aramıza hoşgeldiniz..Eğer siteyi güzelce incelerseniz peugeot ile ilgili herşeyin burda olduğunu göreceksiniz..
|
|
![]() |
|
Aramıza hoşgeldiniz.Sitemiz yeni bir altyapıya sahip olduğu için acele etmeden zamanla ilerliyoruz.Gerek teknik konular gerekse buluşmalar ile haşır neiş olmaya çalışıyoruz.Sizin gibi üyelerimiz eksikleri tamamlayarak kendini ispatlamaktadırlar ve burada bulunan her üye bunu başarmaktadır.İçimizden çıkan çürükler sitemizin tuzu olsun diyerek bu yola baş koyduk...
Sizide sitemizde aktif görmek ister eksik gördüğünüz teknik konulara değinmenizi isteriz.
iyi forumlar dilerim.İlk buluşmaya bekleriz.
Burak GÖZAL.
|
|
![]() |
|
Tabiki burada bir munakasa soz konusu degıl ılk mesajımda da belırttıgım gıbı onerılerınızı 4 gozle beklıyoruz mesela ne gıbı ıyılestırmeler yada yapılmalı yada ne gıbı degısıklıkler olsun ıstersınız sonucta bu forum hepımızın fıkırlerınız uygulanabılırlık acısından bızım ıcın cok degerlıdır |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
sitede pejo adına yeterinden fazla bilgi oluşunun dışında gündem ve ülkemiz adına da doyurucu bir çok bilgi var bence sen bir kez alıcı gözüyle bak derim kardeşim...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
haydaaa hocam ben size profesyonel dedim zaten kendim için demedim ki neden alınganlık yaptınız kırdıysam ben özür dilerim
|
|
![]() |
|
katip ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
sayın gs 5165. öncelikle merhaba derim size.bu işin profesyonel yada acemilikle alakası yok.eger profesyonellikle alaka kuruyorsan ben 56 chevroletlerle,impalalarla,buıck lerle büyüdüm haşır neşir oldum.şiimdi kullandığınız arabalarda düğmeye basınca tık diye olan şeylerin 1950 de mekanik olarak nasıl olduğunu gören ve hayran kalan bir insanım.o zaman otomotiv sektöründeki insanların ne kadar dahi olduğunu halen parçaları gördükçe hayranlığım bin kat artıyor.peugeotun hemen hemen 6 serisi dahil hemen hemen hepsini kullandım.ben kimseyle münakaşa etmek için yazmadım."münazara" edelim diye yazdım.sadece daha iyiye yönelebilmek içindi.özür dilerim.buyrun forum sizin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |