![]() |
|
206+ Logo - amerikan park hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 21:41 |
||
Bekliyorum.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
URBAN MOVE Çekerim tamam.
|
|||
![]() |
|||
||
Bende seni sevdim canım.. |
|||
![]() |
|||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||
var bende saolasın teşekkür ederim. bende seni sevdim süt oğlan
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tamam şaka yaptım sevdim seni.. :D istersen sana gönderirim (benden) gaziantepli :) |
|||
![]() |
|||
||
:) e tamamda kardeşim çıkartmak için gevşetmen lazım sıcak su ve onun yardımıyla gevşetirsin hem birde sadece böyle şeyler için kullanılmıyor wd40 pas sökücü istediğin yerde kullan
|
|||
![]() |
|||
||
Şu senin urban move yazısının bir fotosunu çekip atarmısın çok merak ettim :)
|
|||
![]() |
|||
||
Konu karıştı arkadaşlar benim sorunumun yerine arkadaşların sorunları ön planda tutuldu :)
ben yazılardan bahsetmiyorum. sağ sol ön kapıda bulunan yuvarlak içinde urban move yazan logodan bahsediyorum.. :) diğer yazıları sökmek çocuk oyuncağı. |
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
eski aracımda bisiklet fren teli ile ayırmıştım. Çok kolay olmuştu. Tel sargı şeklindedir zaten.. 50 cm kadar sargıdan bir tel koparıyoruz sonra sağ ve sol işaret parmaklarımıza dolayarak çıkarılacak olan logo ile kaporta arasına sokup kaportaya değmeyecek çekilde logoya değecek şekilde sağa sola yada yukarı aşağı testere misali teli ilerletiyoruz... Sonuç logo elimizde... sanayide çoğunlukla böyle çıkarırlar boyanacak arabalardan. kalan band parçaları sıcak su ve bez yardımı ile çıkarıp cila yaparsanız hiç bir iz kalmaz.... bu da benden tavsiye... Eliniz yatkın ise çok kolay.... Logoyada hiç bir şey olmaz..... :)
|
|||
![]() |
|||
||
Eline sağlık wd40 işlemiyordu madem neden bana aldırdınız! :D nasıl çıkacak onlar ancak pasta cila paklar :D |
|||
![]() |
|||
||
Senden önce ben davrandım vee işte görüntüler :) çıkartması çok kolay oldu fakat böyle silikon izleri kaldı o xs yazısını o hale getirebilmek için 30 dakika durmadan temizledim. Bi sigara molası verdim tabi :) Yapışkan çok sert ve donmuş kalmış sanki, hiç yumuşamadı. Tırnağımla kazıyayım dedim öyle bile kalkmadı nasıl bir yapışkanmış mübarek Wd40, sıcak su, yüzey temizleyici hiç bir işlemedi. Bugün sentetik tiner ile bi temizleme yapacağım sonrasınıda atarım zaten :)
Düzenleyen mstfkys - 05 Mayıs 2014 Saat 10:10 |
|||
![]() |
|||
||
Elimde wd40 olsa dakika durmam yaparımda wd40 yok alacağım zamanım olmuyor iş yerinde vardı galiba biraz (ç)alayım :) Bugünde yarında yapar evre evre anlatırım :)
|
|||
![]() |
|||
||
Tamam kardeşim bekliyorum, nasıl yaptığını evre evre fotoğraflarsan memnun olurum belki onlarıda sökerim.. :) Not: sen benden önce yapacaksın bu işi.. :D ama dediğim gibi yazılarla bahsettiğim logo arasında çok fark var sanki öyle yapıştırmışlar ki bir daha çıkmasın diye aynı özeni peugeot komple araçlarına gösterse iyi olur. |
|||
![]() |
|||
||
Anladım ben hafta sonu yandakileri sökeceğim paslaşalım :)
|
|||
![]() |
|||
||
Abi bunla benim bahsettiğim logo arasında Dağlar kadar fark var.. Bu Sıcak suyada gerek yok sıcak havayı üflesende atar bunlar. Benim dediğim kalas gibi yapıştırmışlar.. paylaşacağım. Düzenleyen MustafaKartal - 01 Mayıs 2014 Saat 10:13 |
|||
![]() |
|||
||
Tamam. |
|||
![]() |
|||
||
Bak forumda ne buldum :)
Düzenleyen mstfkys - 30 Nisan 2014 Saat 10:40 |
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim dikkat et ısı tabancasına sakata gelme işlemi uygulayınca banada bir dön bendede xs yazıyor onu sökecemde
|
|||
![]() |
|||
||
Abi sipariş ettik tedarikçiden bekleniyor ellerinde yokmuş iptal edip kaynar su ile yapacam ısı tabancası ile... :( |
|||
![]() |
|||
||
Nasıl oldu kardeşim hallettinmi ? |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |