![]() |
|
206 ayna sıcaklık sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 Saat 22:22 |
Vay be..süper olmuşl bencede..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aga com2000 ama yol bilgisayarlısı olacak işte o kol zor bulunuyor ama orası istanbul eminim çok vardır :):) |
|
![]() |
|
kol kolay com 2000 maslak sanayıde cıkma ıstemedıgın kadar var...
|
|
![]() |
|
toplam malyeti 200 lira gibi birşey aga ama degiyor söleteyim
gereken parçalar çıkmacıya gidip bir 307 ekran alman birde 206 far kumanda kolu com2000 diye geçiyor ama silecek kolunda yol bilgisayarı tuşu olandan montaj konusunda yardım cı olurum onada para vermeyin çok basit bu arada yol bilgisayarını servis yüklüyor ona ben para vermedim ne kadar yükler onu bilmiyorum oda ek bir maliyettir ekran konusuındada yardımcı olurum ama kol bende kayseride bulamadım ankarada buldum |
|
![]() |
|
ertan2512 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2008 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertan2512
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hakkaten süper olmuş yaaa... kaça mal oldu bu sistem sana? |
|
![]() |
|
aga o kablonun ucunda soket yok fransadan ucu açık olarak geliyor tr de 40 ytl satış fiyatı
parça kodunu verdinmi anın çıkıp getiriyorlar ben getirttim onu ama nereye baglanacak onu bilmiyorum benim tahminim bu kablo bsi degilde direk ekrana gidiyor sanırım ekranın altındaki devre sıcaklıgı ölüçüyor.. evet bencede çok güzel oldu ama işte sadece o iki çzgi olan sıcaklık kaldı onuda yapacaz inşallah senden haber bekliyorum ben bu arada sıradaki işlemde cruise control onuda halledecem parça kodunu buldum bi arkadaş verdi 100 ytl civarında cruise control kolu onuda yükletecem serviste :) |
|
![]() |
|
Çok iyi olmuş gerçekte bu arada grafikdeki 6 numaralı parça exterior heat sensor yani dış ortam ısı sensoru peki o sensorun devamında herhangi bir soket yok mu bir kablo uzanıyor devamında
|
|
![]() |
|
way be cok guzel olmus gercekten ben servıse sordun haber beklıyorum kardesım sıcaklık musuru ıcın...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
fotograf birazdan çeker koyarım bence müthiş oldu yol bilgisayarıda çalışıyor sadece sıcaklık kaldı onuda halledecegim en kısa zamanda
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Arkadasim 206ya 307 ekrani taktigini söylemissin, nasil yaptin ve nasil oldu acaba? Bir fotograf koyabilir misin?
|
|
![]() |
|
bakmam lazım kardesım sokup...
|
|
![]() |
|
ertan2512 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2008 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertan2512
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya o 6 numaralı parça benm araçtada var ama ne işe yaradığını bilmiyodum ekrandada gösteriyomu hatırlamıyorum... Müşirmiş yani he... Serhat ısıtmalı nasıl yaptın oluyomu her aynaya bendede 206 XS var aynalar elektrkli...Düzenleyen ertan2512 - 27 Kasım 2008 Saat 12:33 |
|
![]() |
|
anladım sanırım servis halleder bunu oda ugraşırlarsa dışarda olacak iş degil gibi direk bsi ye gidecegi için kablonun
|
|
![]() |
|
Aynı Kabloyu Çekiceksin İşte Olan Modellerdekinden Bir Tanesinde.307 olur 206 olur.
|
|
![]() |
|
bu sistem sadece 307 de yokki pug 206 rc gti ve roland garros tada mevcut
bu arabalarda elektirkli ayna ve yol bilgisayarı standart haliyle yol bilgisayarı olan arabalardada dış hava sıcaklıgı gösterimi standart Düzenleyen lordmayros - 26 Kasım 2008 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
Aynı 307'deki Sistemi Kendi Araçına Yapman Lazım. Aynı Senör Aynı Kabloları Kullanıp.
|
|
![]() |
|
anladım valla çok sevinirim hocam ya aynanın arka çizgilerinie bakarım peki arka cam ısıtma düğmesiyle m çalışıyor o ısıtmalar
|
|
![]() |
|
1- ısıtma parcası ayna camının arkasında enıne cızgıler varsa takabılırsın benım ıkı camımdada ısıtma var fabrıkadan ısıtmalı cıkmadıkları halde ben yaptım kısın 10 numara oluyor...
2- hattı beyne cekıceksın buyuk ıhtımalle musurun sınyalını beyın ordan ekrana verıcek oda ıyı bı elektırıkcının ısı yada elektronıkcının o konuda ben bı arastırma yapıp yarın donerım sana ancak...
|
|
![]() |
|
1- ısıtma parçasını nasıl birşey manuel aynaya takılabiliyormu ???
2- hat çekecegim ama nereye işte onun şemasını bulamadım gti rc ve rolan garros ta bu muşir var |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |