|
bakım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aksoy06
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2014 Saat 18:47 |
Hocam maşallah iyi para vermişsiniz listeyi paylaşırsanız sevinirim çok teşekkürler.
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 850 tl tuttu 50 de iscilik 900 ama bayabi islem yapildi ustadan degisen parcalarin listesini alinca yazarim
|
|
aksoy06
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bence enjektör temizleyici kullanma araştır biraz bor u kullan ama enjektör temizleyici kullanan birinin enjektörden hep o maddeden çıkmış yapışıp kalmış enjektör arızası vermiş. bende kullanacaktım vaz geçtim. motor yağı değiştireceksen yağ temizleme maddesi için iyi diyorlar. değiştirmeden 15 dakika önce çalışırken koşuyormuşsun sonra alttan açıp tüm pisliği boşaltıp yeni yağı koşuyormuşsun. araştır ama.
|
|
aksoy06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Katkıları neden tavsiye etmiyorsunuz yahu?
Bizim burada bi usta da bor katkılı enjektör temizleyicilerden dökelim depona dedi param yok dedim geçen ay, ama düşünüyordum...
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
+1 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
aksoy06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
katkı maddesi kullanma bence...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
aksoy06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar herkese selamlar, Peugeot 307 1.6 XT 2002 benim yavru ceylan, yeni aldım sayılır benzinliydi lpg taktırdım, internetten yağ bor ve motor yağ temizleyici sipariş veriyorum, hazır almışken bakım da yaptırırım diyorum ne Alıyım başka? Yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi benim aklıma gelen bunlar tahmini ne tutar ve başka ne alıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |