![]() |
|
206 paspas tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2015 Saat 23:04 |
|
2 sene önce halı paspas almıştım. Sertleştiler ve kayıp duruyor durmadan. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler. Gözümü kararttım 3D alacağım galiba.
![]() |
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1 direkt çakmak bağlantılı bir süpürgem var 15 liralık çok zorda kalırsam onu çalıştırıyorum ama bir yandan toz çekerken diğer yandan içeriye toz veriyor ![]() Ben şahsen dış yıkamaya dahi para vermemişimdir, pintilik mi asla! evimin önünde hazır dinamodan su çıkıyor, malzemem var iner yıkarım hatta bir kere hanımla beraber yıkadık çok güzel oluyor kaput üzerindeki damlacıklar kurumadan bezle hemen siliniyor tavsiye ederim
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
aynı kafadan dusunuyoruz sanırım, bende arabamın icini yıkamacıya temizletmem. sadece dıs yıkatırım. icini zaten temiz kullanırım her zaman, kirlenen bir paspas olur. yıkamacılar, cok kurcalıyorlar icini, koltuk ayarım bozuluyor, açılır ekranlı teyibim kurcalanıyor, gerek duymuyorum ic temizletmeye. haftada bir kendim paspası silkeliyorum, zaten temizlik malzemelerim var, spreyi sıkıp nemli bezle siliyorum plastikleri, onlarınkinden temiz oluyor :) bagajda çakmak sarjlı supurgem bile var gerekirse.. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Evet parası çok ama ben şimdiye kadar hiç para verip de arabamın içini temizletmedim, bu 110 lirayı da ona saydım açıkçası öyle rahatladım. Artık içini temizlerken daha az zaman harcayacağıma inanıyorum.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
güzel ürünler gorunuşlerıde çok guzel urunu alan arkadaşta ıyı bır şey yapmış paylaşarak dusunenlere fıkır olmuş ama 110 TL paspas ıçın samımı olmak gerekırse çok :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
ürün gercekten iyi ya arabanın icini de derli toplu gösteriyor, benim paspaslar sürekli kayıyori debrijay pedalının arkasından topluyorum :)) bu 3d lerin kacıcak yeri yok, fit oturuyor yere :))
|
||
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ya arkadaslar bu ürün gerçekten çok iyi yani bu şekilde hiç süpürge açmaya bile gerek kalmaz
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
Hocam rica ederim inşallah işinize yaramıştır görüntüler. Aynen ben de çok beğendim, bizim gibi tozlu çamurlu bir memlekette yaşıyorsanız tavsiye ederim. Fakat alırken halı mı kauçuk mu olduğuna dikkat ediniz benim ilk linkini verdiğim halıymış, beni arayıp ondan elimizde kalmadı halı olduğu için çok talep yoktu kaldırdık onun yerine şu ürünü gönderelim mi dediler, fiyat farkını almadılar(30TL) fakat 5TL kargosunu ben ödedim. Firmayı tavsiye ederim paspaslar özel kutusunda geldi, kargo da hızlı sayılır. MNG ile de müthiş bir anlaşmaları var kargo sizden bile olsa 5-10 lira verirsiniz. Selamlar
|
||
![]() |
||
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
Hocam zahmet etmiş ve resim eklemişsiniz teşekkürler...
bu arada tam isteğim gibi, gayet şık ve her yeri kaplamış ben de bir sipariş vermeyi düşünüyorum artık. Size hayırlı olsun...
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Paspaslarda herzaman tercihim acık renglerden yanadır. Siyah paspası hiç sevmem en ufak tozu belli ediyor hemen, genelde bej renk paspas kullanırım tozu çamuru kolay kolay belli etmiyor.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
Valla halı güzel gözüküyor ama çok işlevi yok, kauçuk alacaksanız benim aldığım gibi 3D havuzlu paspas alın tabanı iyice kaplasın en azından kirlettirmez arabayı.
|
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Bendede hali paspas var kaucuk alsammi kararsizim ikisinide kullananlar bi yorum yapsa
|
||
![]() |
||
|
Bence de ya güzel oldu ama 110 TL fazla diyebilirsiniz bir şey diyemem.
Benim yaşadığım bölgede şarttı mecburen aldım. Memnun kaldım.
|
||
![]() |
||
|
çok yakısıklı duruyor, güle güle kullanın. fotolar icin ayrıca tesekkürler.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Benim aldığım ürün bitmiş fakat beni arayıp şu linkteki üründen gönderdiler. Bu linkteki 207 için olanı fakat bana yine 206 için olanı geldi, tabi beklediğim bagaj çantası yoktu :) http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/peugeot-207-3d-orjinal-paspas-2006-ve-sonrasi-87950271
Hemen gidip kargodan aldım sabırsızlıkla yerleştirdim. Tam oturdu kenarlarda hiç boşluk kalmadı. Paspasın kalınlığı fazla değil ama çok güzel. İnşallah hemen deforme olmaz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Haklısınız da o arkadaşla görüşmüştük kargo kanusunda bir türlü mutabakata varamadık. Bu aldıklarım taksitli ve kargo ücretsiz gelecek. İnşallah pişman olmam.
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orijinal bagaj havuzu varken o aldığını almazdım şahsen forumda bir arkadaş satıyordu http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34197&title=206-icin-satilik-parcalar-guncel
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
|
Ya büyük şehirlerde yine nispeten daha az toz oluyor fakat bizim buralar da sizin oralar gibi kırsal Osman bey. O yüzden bizim gibilere en iyisi 3D hazvuzlu. Tozu toprağı daha iyi tutacağı gibi ses yalıtımı bile yapacağını düşünüyorum. Malum bizim arabaların ses yalıtımı çok düşük...
Pazartesi Salı gelir diye tahmin ediyorum. Olmazsa fotoğraflarını da eklerim.
|
||
![]() |
||
|
evet, kesinlikle aynı halı üründen bahsediyoruz. toz icine isliyor resmen silkelemekle zor cıkıyor, bir defa yıkadım ama dedginiz gibi alt taraf dagılmaya basladı, bir daha ellemedim. mümkün oldukca cok camurlu ayakkabı ile binmemeye gayret ediyorum. ![]() arabanın dışı ne kdar tozlu kirli olursa olsun umursamıyorum fakat kirli paspasa tahammülüm yok. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
samet bey süpürmeyle gidecek toz olsa, içine siniyor halının yine yıkatmaktan başka çare olmuyor. kauçuk 5 dakikada kurur bunun kuruması 1 gün sürüyor. ve yıkattığım için de galiba altı dağılmaya başladı. siyah siyah dökülüyor tabanı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |