|
308 Baskı Balata Değişimi Hk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 15:33 |
servis 250-300 işçilik ister sanayideki usta 150 , parça fiyatları da serviste normalden biraz pahalı olur.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
Alper134
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç 90 lıksa sabit,110 luksa hareketli volant bulunur.. 110 luk olsa bile 40 bin km deki aracın volantının değişmesine gerek yok en fazla çizilme veya atlama var ise tornacıda traşlanır..
Onun dışında her halükarda baskı balata ve bilyası yani debriyaj seti değişecek. Debriyaj setinin fiyatı 250 TL , şanzımanın inmesi gerekiyor 150 tl de işçilik alınır o yüzden 400 tl ye patlar dışarıda bir peugeot özel servisinde. Fakat yetkili serviste 700-800 tl den aşağı olacağını pek zannetmiyorum.. |
|
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
serviste tuzlu olur dısarda tanıdık iyi bi ustayla daha uygun fiyata halledebilirsiniz
|
|
i my quick !
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bı sıkıntı yaratcagını zannetmıyorum ıcınde yagı olsun tammdır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
kemalakkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
|
Selamlar arkadaşlar çoktandır pek bişey yazamıyorum yurtdışında çalıştığımdan 308 im evde garajda bekliyor kısmetse bir ay sonra görücem arabamı neyse uzun lafın kısası Benim aracım 40 bin km felan suan ama daha önceki kullanıcısı bayan olduğu için baskı balatayı zorlamıs bazen geri geri giderken ses geliyor bir kac usta bakmıstı tecrübeli ustalar baskı balatadan kaynaklandığını değiştirirsen iyi olur dediler bende sormak istiyorum serviste nekadar maal olur dışarıda nekadara maal olur ayrıca sesten başka bi sıkıntı yok suan birazdaha kullansam olurmu fazla binmiyorum zaten arabaya
|
|
Afgan Kurdu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |