![]() |
|
RADARA YAKALANMAYAN PLAKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 01:04 |
|
Evet ![]() |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ahmet hocam sen matematikçi miydin maşallah
![]() |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ben uzun yola giderken belirli bir yerde aracın km sayacını sıfırlıyorum ve yol boyunca gördüğüm radarların km sini not alıyorum. vardığınız yerde de belirli bir yerde toplam kaç km yol gittiğimi not alıyorum dönüşte toplam km den radarın bulunduğu km yi çıkardığımda dönüş yolundaki radarın kaçıncı km de olduğunu hesaplıyorum. Bu sayede radara yaklaşmadan gerekli hıza düşüyorum ve radardan geçince kaldığım yerden devam ediyorum. not aldığım kağıdı saklıyorum ve aynı güzergahta her gidişimde kullanıyorum. (Gezici radarlar için yapabilecek birşey yok ama yinede not alıyorum genelde aynı yerlere kuruyorlar. ) Size de tavsiye ederim. Düzenleyen ahmet_bjk - 10 Nisan 2014 Saat 22:04 |
||
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
iyiymiş .polisler radr kurmaktan bıkmış vatandaşta ceza yemekten cadde vs nerdeyse her yere radar kuracaklar .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
güzel birşeymiş
|
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
800 cokmus yaaa, plaka gizliyen HAYALET SPREY var zaten piyasada 150 tl falandı, hic bir kamerada çıkmıyor plaka, sıktıktan sonra 1 hafta etkisi var diyorlar.
http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Plaka_gizleyen_sprey.htm?ArticleID=120199 |
||
|
||
![]() |
||
|
sen muayneni yaptır da, delicez o egzoz yasağını vuuututu vututu ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
arkadaslar inanmassınız bizim burdaki polisler bile radar uygulamasından bıkmış durumdalar. adamlar radarı kuruyorlar kimse yakalanmasın farketsinler diye tepe lambalarını açıyorlar. hastanede çalıştığımdan polislere sorma fırsatım oldu abi dedim ne iş hem radar hemde çakar. bıktık kardeşim diyorlar. yukardan bize emir geliyor uyguluyoruz ama ceza kesmekten bıktık diyorlar. artık ne kadar doğrudur bilmem.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
değişik birşey bir okadar güzelde :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
mümkün
|
||
![]() |
||
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
son 1 senede 2 bin tl radar cezası ödemiş biri olarak mantıklı buluyorum bu tarz şeyleri
![]() mutlaka katlanır plaka tarzı birşey yapmak benim de kafamda var.. şimdi kimse bana niye hız yapıyosun demesin durduk yere yapmıyorum. Senelik yaptığım kilometre çok fazla genelde her haftasonu ankara-istanbul yapıyorum artık sıkıldım ömrümün yollarda geçmesinden o yüzden mecburen basıyorum 2 saat 20dk da istanbuldayım ![]() ![]() yaaani bende yapsam senede en fazla 1-2 defa uzun yol bende uyarım hız sınırlarına..
Düzenleyen Alper134 - 10 Nisan 2014 Saat 17:34 |
||
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Bizimkiler mokunu çıkarttıkları için olmasın
![]() |
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu konu bana ne kadar garip gelsede, dünyanın birçok yerinde aynı uygulama yapıcak bişey yok
fakat cam filmi güney ülkelerinde serbest bizdede serbest olması gerek cezaya tabi olması saçmalık, egsoz ta keza birçok ülkede serbest bizde yasak.
Düzenleyen dogan106 - 10 Nisan 2014 Saat 16:35 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
dediğinde bi yerde haklısında bizim burda cadde bile diyemiyeceğim bi yol var bildiğin mahhalle arası adamlar oraya radar koymuşlar 30 km hızı geçenlere ceza yazıyorlar.
yani artık amaç araba kullananın yada yayaların can güvenlği değil. amaç nerden ne kadar fazla ceza kesebilmek.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Böyle bir şeyi tasvip etmem. Radarlar can güvenliği için önemlidir. 1 kez radara girdim o da geçen sene Kurban bayramında köyden (Sakarya'dan) bagajda et getirirken kokmasınlar diye hız yaptım radara yakalandım ceza yedim hadi onu bırakın kaza atlattım. HIZ FELAKETTİR.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
|
arkadaslar bugun bi arkadasım söyledi ve şok oldum. istanbulda bi plaka yaptırmış 800 tl civarına. herhangi bir kamerayla plakanın fotosunu çektiğinde plakadaki harfler karışık okunuyormuş yada hiç okunmuyormuş. bende dedim ya flaş patladığında olur ya onun gibimi? yok dedi flas patlamadığında bile harfler silikmi çıkıyomuş ne. aracı yoktu bizzat tecrübe edemedim ama aşağıdaki linkteki gibi bişey heralde. sizlerin göreniniz duyanınız varmı?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |