Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Varsa bir geçmiş olsununuz alırım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Varsa bir geçmiş olsununuz alırım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
furkanyakar Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Varsa bir geçmiş olsununuz alırım...
    Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 16:08
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun .
Orjinalini yazan: GreenArmy GreenArmy Yazdı:

geçmiş olsun arkadaşım boşver daha büyüğü olmasın

Teşekkür ederim dostlar.. Allah'ım sizleri korusun.
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 18:27
bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun .
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
GreenArmy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GreenArmy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 18:12
geçmiş olsun arkadaşım boşver daha büyüğü olmasın
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 19:36
Orjinalini yazan: kaf kef kaf kef Yazdı:

abicim ne olaylar var :) gulmemek elde değil askerlik macerası gıbı kaza anlatma baya sardı benı aynaya bakmadan gıdıp bizde boyle diyen eleman ayrı bı entersan. neysekı kardesım resımde goruldugu uzere ufak bı sıyrıkla atlattın sanırım allah daha kotusunden korusun hepımızı...
bu olurmu :) 7-8 adet var resim elimde.

buda bu sabah kaportacıya bıraktığımda çekmiştim.

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 19:35
Orjinalini yazan: yawruaslan yawruaslan Yazdı:

çok geçmiş olsun ayna muhabbeti geçince aklıma su video geldi adam bak aynaya bakmadan gidiyorum goruyomusun bizde böyle derken patlıyor 

http://www.dailymotion.com/video/x1iaiql_kaza-oncesi-son-sozleri-bak-goruyon-mu-aynadan-gidiyorum_auto
video süpermiş yaa :)) adam çok hızlı gidiyor ama geri geri :)

Orjinalini yazan: kaf kef kaf kef Yazdı:

abicim ne olaylar var :) gulmemek elde değil askerlik macerası gıbı kaza anlatma baya sardı benı aynaya bakmadan gıdıp bizde boyle diyen eleman ayrı bı entersan. neysekı kardesım resımde goruldugu uzere ufak bı sıyrıkla atlattın sanırım allah daha kotusunden korusun hepımızı...
amin kardeşim çok teşekkür ederim...

diğer geçmiş olsun dilekleri için de ayrıca teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 19:29
Orjinalini yazan: barishrocker barishrocker Yazdı:

çok geçmiş olsun furkan.. olacağı varsa oluyor adam dalgındı herhalde.. fotoğraflarda elleri belinde olan arkadaş mı çarptı?
aynen valla. tam da oydu :)) belli sanırım halinden. adam hastaymış ve dalgınmış...
Yukarı Dön
stkkonko41 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı stkkonko41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 18:31

Geçmiş olsun. Geri gelen araç daha hızlı da gelebilirdi. yada park ederken de çarpabilirdi.

Yukarı Dön
Bursat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bursat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 14:39
geçmiş olsun Allah böyle acemilerden uzak tutsun bizleri
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli"
307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 14:16
bu arada başka fotoları varmı kazanın yakından ? Tam hasarı merak ettim
Yukarı Dön
akantek Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı akantek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 13:40
geçmiş olsun kardeşim. Allah beterlerinden saklasın. Kaza ufak da olsa adamın içi gidiyor. 
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 12:54
geçmiş olsun furkan malesef ülkemizde odun çok
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
kaf kef Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaf kef Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 12:09
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 11:36
çok geçmiş olsun ayna muhabbeti geçince aklıma su video geldi adam bak aynaya bakmadan gidiyorum goruyomusun bizde böyle derken patlıyor 

http://www.dailymotion.com/video/x1iaiql_kaza-oncesi-son-sozleri-bak-goruyon-mu-aynadan-gidiyorum_auto

Düzenleyen yawruaslan - 07 Nisan 2014 Saat 11:45
i my quick !
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 11:32
Buna benzer bir kaza benim de başıma geldi. Ben sokağa girerken sağ tarafımdan kaldırımdan çıkmaya çalışan vatandaş benim sağ arka kapıya geçirdi. Göçük oluştu. Neyse ki vatandaş kusurunu kabul etti. Ertesi gün 190 tl  tahsil ettim vatandaştan. Mevzuyu kapattık.
Yalnız kaportacıdayken bana kaza maceralarını da anlatmayı da ihmal etmedi.
Daha önce kaza yapmış araç takla atmış pert olmuş.
Bir başka kaza yapmış araca 16bin tl zarar vermiş, ödedim dedi.
Bir başka maddi hasarlı kaza yapmış 4 bin tl mi ne ödemiş.

Bir de bana bunları anlatırken, sanki askerlik maceralarını anlatır gibi büyük iştahla anlatıyor. :D

Arkadaş, asgari ücretle çalışan temizlik işçisi.

Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 02:25
Geçmiş olsun oluyor böyle tuaf kazalar.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
barishrocker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı barishrocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 01:34
çok geçmiş olsun furkan.. olacağı varsa oluyor adam dalgındı herhalde.. fotoğraflarda elleri belinde olan arkadaş mı çarptı?
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar)
Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 23:42
Geçmiş olsun kardeş, senin yakışıklıya nazar değmiş anlaşılan.
Dövme işi de nedir yahu bize yakışır mı, herkes kaza yapabilir sert çıkışmak da her ne kadar istemeden yapılsa da doğru bir davranış değil.

Geçen bizim komşunun çocuğu bahçede top oynuyor ben de camdan izliyordum. Top arabaya çarpar çarpmaz ağzımdan sert bir "lan!" kaçtı ama Allah'tan cam açık değildi. Sonra açtım camı nazikçe "Efe'cim arabaya top çarptırma güzelim, hadi başka bir yerde oyna" dedim :)
Hanım beni izlerken baya şaşırmış kısa tiyatroma :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 22:41
Orjinalini yazan: C@GL@R C@GL@R Yazdı:

geçmiş olsun hava yastığı varmıydı o tarafta açıldımı merak ettim :) allah beterinden saklasın bu kaza değil kazacık
Hava yastığı yoktu. yavaş olduğu için kaza olsa da açılmazdı zaten.

Orjinalini yazan: Birtan ÇÖTELİ Birtan ÇÖTELİ Yazdı:

geçmiş olsun böyle insanları !!!

benzer bir olay benim başımada gelmişti bir avm otoparkında park edip arkadaşımın çıkmasını bekliyordum yanimdakı araç çıkarken nasıl becerdiyse benim arka tampona vurdu.araçtan indiğimde napıyorsun görmüyormusun arabayi dediğimde genç arkadaşın verdiği cevap yanıma park etmeseydin banane diyip gitmeyi kalkıştı ondan sonrasını anlatmaya gerek yok diye düşünüorum :)

neyle dövdün çok merak ettim LOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 22:39
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

geçmiş olsun kardeş
Orjinalini yazan: iso307 iso307 Yazdı:

Geçmiş olsun.
Orjinalini yazan: Moda0797 Moda0797 Yazdı:

toprağm geçmiş olsun yine buna şükür ..
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

geçmiş olsun nazara geldiUnhappy
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Geçmiş olsun hacı. Dengesiz çok ülkede. Allah beterinden saklasın. Umarım tez zamanda çözülür.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah sizleri kazadan esirgesin...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 22:38
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

park halinde duruyordum gecen sene kontak kapalı arkadası bekliyorum, arkamdada aynı sırada bikac araba daha bekleme yapıyor. arkamdaki kadın calıstırdı arabasını sola dogru verdi burnunu arabasını yarısından fazlasını cıkardı. sonra bi baktım sag tarafını benim arka camurluga vura vura gidiyor. elimi camdan cıkartttım onun arabasına vurmaya basladım kadin gidiyor. hepsi 2 sn de fln oluyor. kaza tutanagı tutuyorz. sonucta  nizami sekilde ben park halinde oldugum icin arkadas yuzde yuz suclu. halen bana tutanaga saddenin solundan arabalar hızlı geldigi icin kırdım onu da yazalım diyor. yazsan nolur dedim ya sadece carptım yaz yeter zaten bisi degismicek ben suclu cıkmicam diyorm halen yaz yazz kamyon hızlı geldi ondan korktum saga kırdım diyor. ortada soldan gecen araba fln hak getire ben aynaya bakmadan cıktım sora araba gelince vazgectim senin arabanın icine ettim demiyor da.. neyse boyle seyler canını sıkıyor insanın cok gecmis olsun tekrar
ben adama sert çıktım biraz. geldi vurdu sonuçta duran arabaya... adam sağ olsun zorluk çıkarmadı. "geri geri giderken farketmedim vurdum" yazmış...

Orjinalini yazan: ERDİNÇ ERDİNÇ Yazdı:

geçmiş olsun abi sadece göçük varsa çektirme yaptır boyatma boşuna biz 2 gün önce kaza yaptık aynı bölge seninkiyle çektirmeyle yaptırdık 1 günde çok iyi sonuç verdi 
boyada çatlak var mecbur boyanacak benimki... boya önemli değil Allah büyük kazadan esirgesin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4154 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2238 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4610 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 332 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7739 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 578 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 716 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 458 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5295 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 667 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 458 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 734 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 293 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 573 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 770 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2344 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1038 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5709 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4994 1 torekV
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English