![]() |
|
Varsa bir geçmiş olsununuz alırım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 16:08 |
|||||
Teşekkür ederim dostlar.. Allah'ım sizleri korusun.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun .
|
||||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||||
![]() |
||||||
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
|||||
geçmiş olsun arkadaşım boşver daha büyüğü olmasın
|
||||||
![]() |
||||||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
bu olurmu :) 7-8 adet var resim elimde. ![]() buda bu sabah kaportacıya bıraktığımda çekmiştim. ![]() |
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
diğer geçmiş olsun dilekleri için de ayrıca teşekkür ederim.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
stkkonko41 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stkkonko41
|||||
Geçmiş olsun. Geri gelen araç daha hızlı da gelebilirdi. yada park ederken de çarpabilirdi. |
||||||
![]() |
||||||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
geçmiş olsun Allah böyle acemilerden uzak tutsun bizleri
|
||||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||||||
![]() |
||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||
bu arada başka fotoları varmı kazanın yakından ? Tam hasarı merak ettim
|
||||||
![]() |
||||||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|||||
geçmiş olsun kardeşim. Allah beterlerinden saklasın. Kaza ufak da olsa adamın içi gidiyor.
|
||||||
![]() |
||||||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|||||
geçmiş olsun furkan malesef ülkemizde odun çok
|
||||||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||||||
![]() |
||||||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|||||
abicim ne olaylar var :) gulmemek elde değil askerlik macerası gıbı kaza anlatma baya sardı benı aynaya bakmadan gıdıp bizde boyle diyen eleman ayrı bı entersan. neysekı kardesım resımde goruldugu uzere ufak bı sıyrıkla atlattın sanırım allah daha kotusunden korusun hepımızı...
|
||||||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||||||
![]() |
||||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|||||
çok geçmiş olsun ayna muhabbeti geçince aklıma su video geldi adam bak aynaya bakmadan gidiyorum goruyomusun bizde böyle derken patlıyor
http://www.dailymotion.com/video/x1iaiql_kaza-oncesi-son-sozleri-bak-goruyon-mu-aynadan-gidiyorum_auto
Düzenleyen yawruaslan - 07 Nisan 2014 Saat 11:45 |
||||||
i
![]() |
||||||
![]() |
||||||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|||||
Buna benzer bir kaza benim de başıma geldi. Ben sokağa girerken sağ tarafımdan kaldırımdan çıkmaya çalışan vatandaş benim sağ arka kapıya geçirdi. Göçük oluştu. Neyse ki vatandaş kusurunu kabul etti. Ertesi gün 190 tl tahsil ettim vatandaştan. Mevzuyu kapattık.
Yalnız kaportacıdayken bana kaza maceralarını da anlatmayı da ihmal etmedi. Daha önce kaza yapmış araç takla atmış pert olmuş. Bir başka kaza yapmış araca 16bin tl zarar vermiş, ödedim dedi. Bir başka maddi hasarlı kaza yapmış 4 bin tl mi ne ödemiş. Bir de bana bunları anlatırken, sanki askerlik maceralarını anlatır gibi büyük iştahla anlatıyor. :D Arkadaş, asgari ücretle çalışan temizlik işçisi. |
||||||
![]() |
||||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|||||
Geçmiş olsun oluyor böyle tuaf kazalar.
|
||||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||||||
![]() |
||||||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|||||
çok geçmiş olsun furkan.. olacağı varsa oluyor adam dalgındı herhalde.. fotoğraflarda elleri belinde olan arkadaş mı çarptı?
|
||||||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||||||
![]() |
||||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||||
Geçmiş olsun kardeş, senin yakışıklıya nazar değmiş anlaşılan.
Dövme işi de nedir yahu bize yakışır mı, herkes kaza yapabilir sert çıkışmak da her ne kadar istemeden yapılsa da doğru bir davranış değil. Geçen bizim komşunun çocuğu bahçede top oynuyor ben de camdan izliyordum. Top arabaya çarpar çarpmaz ağzımdan sert bir "lan!" kaçtı ama Allah'tan cam açık değildi. Sonra açtım camı nazikçe "Efe'cim arabaya top çarptırma güzelim, hadi başka bir yerde oyna" dedim :) Hanım beni izlerken baya şaşırmış kısa tiyatroma :)
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah sizleri kazadan esirgesin...
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |